The Miz azt hitte megint brandet kell váltania

Mint oly sok más esetben, bizonyára a McMahon-család hatalomátvételénél is az adás közben esett le a húszfillér a szervezet szupersztárjainak. 

Nem volt ezzel másképp The Miz sem, aki meg is osztotta álláspontját a történtek kapcsán.

“Hajnal kettőig voltam fent az ominózus RAW után, hisz azon agyaltam, hogy miként szórakoztathatnám jobban a közönséget. Ilyen a mentalitásom. Mindig jobban akarom végezni a munkámat. 

Nem csak a WWE-nél, hanem a Miz & Mrs-ben is, ahol a nejemmel vezető producerek vagyunk és a lehető legjobb showt szeretnénk a nézők rendelkezésére bocsátani. Azt akarom, hogy a műsor mosolyt csaljon az emberek arcára és feledtesse velük a mindennapos gondjaikat. 

Visszatérve: néztem a RAW-t, és közben már figyeltem a telefonomat – mert eddig minden egyes Superstar Shake-Up során brandet kellett váltanom. És minden alkalommal az elhagyott brandem élt nehéz időket, míg a másik amelyre kerültem a legnézettebbé vált. Nekem kell ezt hangsúlyozni, mivel sosem fogok érte elismerést kapni. Ezért is vagyok én a történelem legnagyobb underdogja!” – mesélte a Sports Illustratednek.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s