“A rajongóim mindvégig mellettem álltak!” – Becky Lynch

Becky Lynch 2018-as verziója merőben más attól, amelyhez szokhattunk az elmúlt évek során. A mindig kedves, mosolygós lányt leváltotta egy agresszívabb, sikerre éhes szupersztár, aki ragadozó módjára vetette magát a kínálkozó lehetőségre. 

Említettük már itt-ott néha, hogy talán mindig is Becky volt a Four Horsewomen legelnyomottabb tagja. Az NXT-ben nem teljesedhetett ki, a Main Roster felhívó után pedig hiába lett idővel a SmackDown első nagyobb sztárja – az idő előrehaladtával többeket is nagyobb reflektorfény ért.

“2017 a legkisebb mértékben sem volt az én évem, de ezzel együtt sem éreztem egyetlen pillanatra sem, hogy elveszítettem volna a rajongóimat. Úgy éreztem végig mellettem álltak, még azzal együtt is, hogy nem történt velem sok érdemleges és nem voltam a karrierem legsikeresebb időszakában. Nem fordítottak hátat nekem, sosem fütyültek ki. Soha nem mondtak le rólam, és mindvégig hittek bennem. 

Igaz, hogy egy kicsit csendesebbek voltak, de ez betudható annak, hogy nem történt körülöttem semmi számottevő. Aztán elérkezett a Money in the Bank, amely fordulópontot jelentett. Megkerülhetetlen módon hívták fel magukra a figyelmet azáltal, ahogyan támogattak engem a mérkőzés során. Az volt az a pillanat, amelynél észlelték hátul, hogy helyzet van – adott egy kötelék, amely valós, ráhatások nélkül!” – mesélte a korábbi kétszeres SmackDown Women’s Champion az Edge & Christian féle podcastben.

Becky évének második fele óriási fegyvertényt jelent számára a jövőre nézve, hisz megalapozta a lehetőségét annak, hogy a WrestleMania ő vívhassa a főeseményt Ronda Rouseyval.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s