Az ELITE nélkül is van/lesz élet: teltházas a New Japan első 2019-es amerikai showja!

Önmagában ez persze még nem volna meglepő, hisz a szervezet kis túlzással az aranykorát éli, de azért mégiscsak sok minden változik meg arrafelé a jövő heti Wrestle Kingdom után. 

Cody Rhodes, Hangman Page, valamint a Young Bucks egy ideig biztosan utoljára lesz látható a holnaphoz egy hétre megrendezésre kerülő Wrestle Kingdom 13-n.

Az ELITE színe-java 2019-ben kimondva-kimondatlanul vadi-új pro wrestling promóciót alapít majd All Elite Wrestling néven, így a ROH-ban és a New Japannél lezárják a pályafutásukat. Olyannyira, hogy a G1 Supercardon sem kívánják képviseltetni magukat.

Mindezek tükrében pedig megsüvegelendő, hogy a New Japan viszonylag hamar telt házat volt képes generálni a január végén, február elején esedékes The New Beginning-showra, amelyet január 30-án és február 1-én hoznak tető alá.

A jegyértékesítésnél volt egy apróbb technikai malőr, így az illetékesek úgy döntöttek, hogy további helyekkel bővítik majd az arénát a gálára – amely tehát már ELITE-mentesen pörög.

Kenny Omegát bizonyára láthatják a rajongók, hisz a Best Bout Machine minden valószínűség szerint meg fogja védeni IWGP Heavyweight övét Hiroshi Tanahashi-val szemben. Ebbe a levesbe csak azáltal kerülhet légy, ha társaihoz hasonlóan Omega sem hosszabbítja meg a januárban lejáró szerződését.

Ezzel párhuzamosan, adott a Bullet Club is, amelynek élén immár a fiatal feltörekvő, Jay White állomásozik.

3 című bejegyzés “Az ELITE nélkül is van/lesz élet: teltházas a New Japan első 2019-es amerikai showja!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. ‘Ezzel párhuzamosan, adott a Bullet Club is, amelynek élén immár a fiatal feltörekvő, Jay White állomásozik.”‘
    hát azért Tongáék tolják legfőképp a Clubot most szerintem.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s