John Cena nem akárkit tett overré a SmackDown LIVE felvételén!!

SmackDown-SPOILER következik. 

Múlt éjjel Pittsburghben rendezték az újévi SmackDown epizódjának felvételét, amelyen az előzetes promóciónak megfelelően John Cena is képviseltette magát.

A tizenhatszoros világbajnok szegmensét a korábbi Women’s Champion, Becky Lynch szakította félbe – mégpedig azzal a nemtitkolt szándékkal, hogy előrevetítse Cena számára: Charlotte-hoz hasonlóan őt is eltünteti majd reflektorfényből. És ha netán valami gondja van ezzel Johnnak, elhiheti, hogy nem Nikki Bella lesz az egyetlen, aki ejti őt. DAAAAAAAAAMN!

A páros ezt követően Zelina Vegával és Andrade “Cien” Almasszal nézett szembe egy Mixed Tag-meccs során. Becky elcsente a győzelmet Johntól, aki később kezet nyújtott volna kollégájának – ám Becky a You Can’t See Me imitálásával palira vette a veterán legendát.

8 című bejegyzés “John Cena nem akárkit tett overré a SmackDown LIVE felvételén!!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ezzel kapcsolatban két megjegyzésem lenne:
  1. Becky-ne vannak szerethető jópofa “suttyóságai”, ez most nem volt az.
  2. A karakterével kezdenek abba a hibába esni, hogy nem a férfiakkal akarják őt egyenrangúként kezelni hanem olyanná akarják tenni ;THE MEN.

  Kedvelés

  1. Nekem is ez az érzésem van, hogy eddig volt egy erős női karaktere , de most elkezdtek belőle férfit csinálni.

   Kedvelés

   1. Miert is lett belole ferfi azert mert kemenykedik vagy mi evek ota ő az elso normalis heel nő ha nektek azert lett belole ferfi mert most cenaval is kemyenkedett akkor problema van sracok ennyi erobol ronda is ferfi mert ő nem csak beszol a ferfiaknak hanem veri is oket.

    Kedvelés

  2. Meg miert is nem vokt ez a beszolasa is “jopofa suttyo”? Ja mert ő is cena es nikki kapcsolatat gunyolta ahogy ronda is ertem nem tudom mi van veletek gyerekek de gondolkodni kene.

   Kedvelés

   1. 1. Senki nem mondta hogy férfi, hanem olyanná akarják tenni, nem ugyan az mert értelem szerüen fizikálisan nem lesz az.És ez azokból látazik:mert THE MAN pólóban járatják, mert macsós szövegeket adnak neki, mert a férfiakkal konkuráltatják. Vagyis már nem egy kemény csaj hanem egy férfias nő. És úgy gondolom mindenkinek joga eldönteni így gondolja vagy nem ez tetszik neki vagy sem.
    Valamint úgy gondolom túllépte azt a határvonalat amit egy 16 szoros világbajnokkal szemben jóizléssel megengedhet magának. Ugye Romannel szemben is az volt a legnagyobb kritika Undertaker ellen, hogy nem volt kellő tisztelettel.
    2. A vita kultúrához hozzá tartozik hogy ha valaki egy véleményre reagál annak a kötelesség a tényekkel történő cáfolat és nem ez előtte szólót szólítja fel önigazolásra. Nem mosunk össze dolgokat, pl.: senki nem vitatta, hogy Becky hiteles heel. Nem degradáljuk az ellentétes véleménnyel rendelkezőt pl. :legyerekezéssel ami a köszönjük Emese és ülj le fiam egyes szint.
    Vagyis adjuk meg a másiknak az alapvető tiszteletet, ragaszkodjunk a tényekhez és fogadjuk el a másik is ember attól hogy más a véleménye!

    Kedvelés

    1. Ne vedd magadra Bro!
     Értem én, hogy egy egész jó cizellált témáról írtál egy kulturált véleményt és az intelligens vita folytatásáról írt dolgokat is adom. De ez nem az a fórum ahol ezek életképes dolgok!
     Egy tanács: sose süllyedj le a hülyék szintjére mert legyőznek a rutinjukkal.

     Kedvelik 1 személy

    2. Haver azert gondolkodj cena nem volt tiszteletlen takerrel meg most komolyan hany olyan pankrator van aki meg nem volt tiszteletlen a masikkal ezzel becky egy a sok kozul legalabb egy olyat irj (elit pankratort) aki soha nem volt tiszteletlen masokkal. Ja es szerintem egyaltalan nem lett belole ferfias no mert beszolt szinanak ja es ha nem gond a the man nem azt jelenti hogy a ferfi hanem az ember es szerintem a nok is az emberek koze tartoznak

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s