Karrierje leghektikusabb évét zárta Roman Reigns

Függetlenül talán a betegségétől, amely idő előtt véget vetett a szezonjának. 

Roman Reigns 2018 elején a Universal Champonship legnagyobb várományosaként vághatott neki a WrestleMania-szezonnak – dacára, hogy ő volt az Intercontinental Champion is. The Miz ezt a terhet levette a válláról a 25. évfordulós RAW-n, így aztán esélyeshez mérten az utolsó kettőig juthatott a Rumble-ben, és bár itt még nem sikerült kivívnia a jogot – ami késett, nem múlott.

A februári Elimination Chamber fordulópontot jelentett. Strowman elvégezte a munka javát, hisz mindenkit kiejtett maguk körül. Reignsnek innentől már csak a korábbi nagy riválist kellett legyűrni, és két Spear árán be is igazolódott a papírforma.

A WrestleMania-n tehát, három év elteltével ismét Brock Lesnar következett számára. Ha volt betonbiztosnak vélt papírforma, akkor ez az volt. Lesnar azonban a hatodik (?) F5-val sokkolta a Superdome-ot, s vele együtt a világot – csakúgy, mint négy évvel korábban Undertaker esetében. Roman Reigns megtörten, vérben úszó arccal, behorpasztott homlokkal volt kénytelen távozni az Álmok Színpadáról.

24 órával később elismerte, hogy Lesnar bizony pokolian jó üzeletember – kimondva félig-meddig ezzel azt, hogy a WrestleMania reggelén még trónfosztásról volt szó. Roman előreveítette, hogy ha továbbra is címmeccsbe rakják őt Lesnarral – előbb-utóbb meg fogja kaparintani a címet. A Greatest Royal Rumble-n minden addiginál közelebb volt, soha nem látott mértékben dominálta Lesnart, de a ketrecen történő átspearelést követően is maradt minden a régiben.

Roman megintcsak hoppon maradt. Sok ideje nem volt búsklakodni, hisz a Backlashen Samoa Joe várta őt. Megoldotta, akárcsak ezt követően Jinder Mahalt. Az Extreme Rules körüli kavarodás következtében, a szóban forgó PPV-n a többszemélyes kihívói helyett egy indulatmeccset láthattunk Reigns és Lashley főszereplésével. Lashley általános döbbenetre megverte Reignst, akinek ott és akkor távolodni látszott a Universal Championship.

Gyorsan kiderült, hogy ez az egész csak elterelés volt ha úgy tetszik. Reigns két héttel később menetirányba terelte a dolgokat, és megverve Lashleyt lehetőséget biztosított magának a SummerSlamre. Most vagy soha szituáció volt ez. Megjelent Strowman, aki ennél fogva hozzájárult a trónfosztás missziójához. Lesnar többet foglalkozott vele a kelleténél, így Reigns a sokadik Spear után kapituláltatta a rekordfutást produkáló Beastet.

Új korszak vette kezdetét a flagship shown, melynek nyitányán Roman visszavágót adott a címét két éve ugyanitt és ugyanekkor elveszítő Bálornak – ráadásul a Shield is egyesült. Megint. Az Igazság Vérebei maguknak okozták a bajt, hisz Strowman is szerzett két “hűséges” társat. Az elkövetkező időszak inkább erről a hat fős viszályról szólt, semmint a címekről, amelyek közül három is tartalmazta díszként a programot. Reigns a Hell In A Cellen no contestre végzett Strowmannel – tekintettel a visszatérő Lesnar támadására. A Super Show-Downon és több RAW-n is Shield-győzelem született.

A Crown Jewelre azonban már nem jutott el Reigns.

Október végén bejelentette, hogy kiújult nála a 22 éves korában diagnosztizált leukémiája, amelynek következtében lemondani kényszerül a címről. Határozatlan idejű visszavonulót fújt, de leszögezte, hogy vissza fog térni.

Azóta egy merőben más, és fontosabb harcot folytat a jövője, családja érdekében.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s