Oké, hogy jönnek a női tag team címek, de van-e elég csapat hozzájuk?

2018 végére is maradt egy nagy bejelentés a WWE tarsolyában – köszönhetően annak, hogy előrevítették az új esztendő során debütáló női tag team címeket. 

Lassan tényleg oda jutunk, hogy nem marad meghódítandó terület a női birkózás előtt. Tulajdonképp borítékolható, hogy a WrestleMania-t is főmeccselni fogják – úgyhogy kevés dolog tudja már csak meglepni a rajongókat.

Jövőre tehát jönnek a tag team címek, azt azonban még nem tudjuk, hogy milyen szisztéma szerint képzeli el a WWE a forgalomba való behozatalukat.

Amikor első körben szárnyra kapott a pletyka, arról lehetett hallani, hogy márkáktól függetlenek volnának. Nem is csoda, hisz alapjáraton sincsen sok csapat – nemhogy brandekre szedve.

Kik jöhetnek szóba? Kik alkotnak jelenleg is tag teamet? Megvizsgáltuk!

Riott Squad

Alighanem a legösszeszokottabb csapatról beszélünk a trió tükrében. 2017 őszén verődtek brigádba a main roster felhívójuk következtében, és felülmúlva a várakozásokat nagyszerűen teljesítettek a maguk szerepkörében. Ha nem is rövid, de hosszútávon mindenképp bajnokesélyesek lesznek.

The Ilconics

Peyton Royce és Billie Kay igen népszerű a rajongók körében, jóllehet nem pont azért, amiatt kellene. Náluk a külső megjelenés dominál, semmint a ringbeli tehetség. Utóbbit azonban némi piszkossággal és a minden kétséget kizáró összeszokottságukkal palástolják.

Mandy Rose & Sonya Deville

Az Absolution miatt sokáig tűntek ütőképesnek, de azután megrekedtek és nem igazán volt egyértelmű, hogy miben számolnak velük. Mostanság egyre többet láthatóak ismételten egymás oldalán, de Mandy küszöbén lévő pusha zavaró tényező lehet a bajnokságuk realitását illetően.

Sasha Banks & Bayley

Az év eleji vergődésüket felváltotta a töretlen csapategység és bizalom. Sasha Banks és Bayley vitathatatlanul a címek jelenlegi legnagyobb esélyesei, és nem utolsó sorban a WWE Univerzum is őket könyveli el favoritként.

Nia Jax & Tamina

A Rousey elleni vereség következtében, talán minden eddiginél indokoltabb, hogy domináns csapatot alkossanak. Kétségtelenül tényezői lehetnének a divíziónak. Már csak amiatt is, hogy Niát ne vonják ki végérvényesen a képletből.

Lana & Naomi

A végére hagytunk két nem kimondottan tag teamet, viszont űrt betölteni tökéletesek lehetnek. Naomi és Lana eddig jobbára house showk során teamelt, de Lana egyértelműen jelezte, hogy a korábbi SmackDown Women’s Champion oldalán törne a címekre.

Mickie James & Alexa Bliss

Ha nem tudnak mást kitalálni számukra, visszanyúlhatnak a hónapokon át épített partnerséghez, amely akár kamatozhat is.

Szűk értelemben véve ennyi, de ha fel akarják futtatni a dolgokat, igénybe vehetik a legenda-státuszban ténykedő birkózók segítségét.

The Bella Twins

A legenda státusz sokaknak hathat erősen, de azért észrevehető, hogy a WWE idén már ennek megfelelően kezelte a Bellákat – orbitális hibáktól függetlenül. Nikki és Brie számára kiváló alkalmat szolgáltathatnak a címek, méghacsak azért is térnének vissza, hogy overré tegyenek valakiket.

Trish Stratus & Lita

Trish és Lita hamarosan visszatérnek, bizonyára a Rumble-ben. “Hosszútávon” azonban csapatban fognak nyomulni, hisz a WWE valószínűleg nagyban számol velük a címek beindítását illetően. Nem kizárt, hogy ők lesznek az első bajnokok.

Natalya & Beth Phoenix

A közös múlt itt is adott, a Rumble-ben vissza is köszönt – mielőtt még Nattie lecsapott volna. Ki tudja, talán 2019-ben egyesülhetnek. Hacsak nincsenek a cégnek más tervei Natalyával.

Ez mind szép és jó, viszont rögtön adódik a kérdés, hogy ha ennyi konstans tag team lesz a címek érdekében, mihez kezdenek a szóló karriereket illetően? Mennyire lesznek változatosak a singles címért folytatott viszályok? A tag team címek nyomán, mindkét divízióból addigi top kihívók zuhannának ki. Elbírja ezt a rendszert?

Becky, Charlotte, Asuka, Carmella, Nikki Cross, Lacey Evans, Alicia Fox, Dana Brooke ! Karcsúnak tűnik, mint olyan szupersztárok kategóriája, akik a RAW, vagy SmackDown Women’s Championshipért csatázhatnak.

A kérdésekre talán már nem kell sokat várnunk.

5 című bejegyzés “Oké, hogy jönnek a női tag team címek, de van-e elég csapat hozzájuk?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vicc. Tényleg elérik,hogy ne nézzem végig a műsorokat, vagy egyből külön műsort kellene csinálni a csajoknak. #nekemnemkell

  Kedvelés

 2. Szerintem a beth natti team felejtos de igazabol az nxtben sincs senki max a ket ufc csaj baszleren kivul meg kairi es io azt ennyi ezen kivul nem sok lehetoseg van.

  Kedvelés

 3. na és pont ezért nem kellettek volna ezek az övek
  jóindulattal van 3 komolyan vehető csapat meg a 2 legenda akik 10+ éve visszavonultak

  ez a Lana-Naomi páros is… az egyik egy táncos a másik meg próbál táncolni (és borzalmasan kellemetlen nézni közben) úgyhogy máris egy csapat

  Beth meg már a Rumblere is csak Edge rábeszélése után ment így nem hiszem hogy ő akar még meccseket
  marad kommentátornak

  még ha az NXTt és az NXT UKt hozzácsapjuk akkor talán kijön annyi nő hogy legyen valami értelme

  Kedvelés

  1. >>ez a Lana-Naomi páros is… az egyik egy táncos a másik meg próbál táncolni

   Mindkettőnek táncos háttere van (Carmella meg cheerleader volt), igaz, Lana balettos ha jól emlékszem.
   Nem lenne rossz, ha normálisan bookolnák és értelmes mozdulatokat kapnának a visitozás helyett (érdemes arra gondolni, amikor Lana mattolta naomit anno, és megdöbbentően jó teljesitményt nyújtott, sokkal jobb mozdulatsorral mint elötte vagy utánna…)

   Kedvelés

 4. Sztem nem sok értelme van….Mert igen többen is kimaradnak az adásokból vagy normális sztorikból viszont ehhez meg szerintem nem elég a keret…..Mert ha csapatba raknak mindenkit kb nem marad senki a main címekre viszont ha meg nem lenne ez akkor 4-5 személyen kívül nem sok kerülne reflektorfénybe szóval…..Nem egyszerű ez mivel egyszerre pozitív és negatív sajnos…..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s