Pete Dunne exkluzív WWE szupersztárrá válhat a folytatásban!

Csakúgy, mint British Strong Style-os társai. 

Két éve robbant csak be igazán a köztudatba Pete Dunne, aki messze kimagaslott a legelső WWE United Kingdom Championship mezőnyéből.

A különc figura csomagja működőképes volt, hisz nagyszerű versenyt futott – ráadásul a fináléig harcolta magát. Ott egy minden addiginál kiválóbb csatában, végül alulmaradt Tyler Bate-tel szemben.

Pár hónappal később azonban, jött a megváltás, ugyanis Dunne az év egyik, ha nem legjobb meccsén verte Bate-et a UK Championshipért. Azóta is rendíthetetlen a trónja, amelyet többek között a második UK Classicot nyerő Zack Gibsontól is megvédett. Dunne lassan, de biztosan vált a Modern Era legtovább regnáló címvédőjévé a WWE-ben.

Az NXT UK terjeszkedésével és úgy amblokk a jövőre való tekintettel, Dunne-ból exkluzív WWE szupersztár válhat. Ez már voltaképp azóta képezett pletykát, hogy a WWE több UK-s birkózót is új szerződéssel kötött le – befolyásolván ezzel azt, hogy hol szerepelhetnek a folytatásban.

Dunne a Twitterén jelentette be, hogy ma este letudta az utolsó kötelezettségét is a brit térképen. Ellenfele egyébként Tyler Bate volt, aki a hírek szerint szintén WWE-orientáltá válhat.

Dunne jövő hét szombaton, a legelső NXT UK: TakeOver főeseményében szerepel majd, és teszi kockára címét Joe Coffey ellenében.

Dunne hosszútávú célja, nemtitkoltan a Main Rosteren történő berobbanás – ám előtte még egyértelműen az NXT UK felfuttatásában szeretne kulcsfontosságú szerepet vállalni.

2 című bejegyzés “Pete Dunne exkluzív WWE szupersztárrá válhat a folytatásban!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ez a srác a Mondern Era legkimagaslóbbika,simán eltudnám őt képzelni fő bajnoknak, mindene megvan hozzá,ekkora tehetséget ha a WWE képes elcseszni,akkor marha nagy ostobaságot követnek el.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s