“Messze vagyok még a visszatéréstől!” – Sami Zayn

A korábbi NXT Champion jópár hónapja van távol a birkózás világától, köszönhetően egy vállsérülésnek, amely oda-vissza műtétet igényelt. 

Zayn nemrégiben Chris Jericho podcastjének volt a vendége. Itt beszélt például arról is, hogy milyen üdítőleg hat rá a szabadság, amely a beavatkozások következtében hullott az ölébe.

“Talán túlbecsültem a lelkesedésemet a visszatérést illetően. Hiányzik a birkózás, de már nagyon régóta vagyok szakmában és kellett egy kis relax. Rengeteget vagyunk úton, Chris is tudja hogy van ez. Bizonyára, miután visszatértem, élvezni fogom az egészet, de nem kapálózok kézzel-lábbal azért, hogy mielőbb visszatérhessek. Egyébként sem vagyok még csak a közelében sem. További hónapokra van szükségem a gyógyulás érdekében!” 

Megtudtuk továbbá, hogy Zayn bár húzta a műtétet ameddig csak lehetett, végül már kollégái testi épségéért is aggódott. Nem volt más választás, mint kés alá feküdni.

“Ahogy egyre rosszabbodott a vállam, már mások miatt is aggódnom kellett. Ha nem tudok megtartani valakit, vagy végrehajtani egy szimpla Bodyslamet – akkor ott gondok vannak. Később kézhez kaptam az MRI-vizsgálat eredményét és beigazolta a legrosszabb félelmemet, nevezetesen, hogy szakadás történt.

Zayn tehát nem siettet semmit. Ha eljön az idő, újra munkába fog állni – de addig is élvezi a szabaidőt, amellett persze, hogy kezelésekre jár a Performance Centerbe.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s