Kazuchika Okada arról, hogy kimarad Wrestle Kingdom főmeccséből

A mindössze 26 esztendős korábbi IWGP Heavyweight Champion számára így is fontos lehet a pénteki gála, hisz high-profile meccs jutott neki osztályrészül. 

Mindazonáltal, ez lesz négy év után az első olyan Wrestle Kingdom, amelynek főmeccsében nem vesz részt. Legutóbb 2012-ben szerepelt a mostaninak megfelelően, legalábbis ami a kártyán betöltött pozícióját illeti.

“Őszintén szólva, egyáltalán nem bosszant. A Tokyo Dome attól még ugyanaz marad. A lényeg nem változott, de azért a dolgok lefolyása mégis más lehet. Nem igazán emlékszem már, hogy milyen a főeseményen kívül, nem címmeccsben szerepelni, tehát kíváncsian várom, hogy ugyanúgy pörgetem-e majd magam mintha semmi nem változott volna, vagy teljesen más lesz az eddigiekhez képest. Nem is tudom meg január 4-ig, szóval izgatottan tekintek a gála elé!” – véleményezett a New Japannek adott interjújában.

Leendő ellenfelét egyúttal méltatta, és nagy jövőt jósolt neki a cég berkein belül – azt azonban leszögezte Okada, hogy nem fogja megkönnyítani White dolgát a kitörésre. Ha nevet akar szerezni magának, kőkeményen meg kell érte küzdenie.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s