A SmackDown újfent megverte a RAW-t nézettségben!

Azt már a kezdő címből le lehetett szűrni, hogy a pankráció rajongóknak jobb dolguk is akadt december 31-én, mint hogy a WWE adását kövessék figyelemmel.

Fontos kiemelnünk, hogy a felvett műsor ellenére a show a héten a 1.985 millió nézővel jobban teljesített, mint 24-én a 1.775 millió nézővel zárt karácsonyi adás.

Ebből azt lehet kivenni, hogy az embereket nem igazán hozta lázba, hogy a McMahon család a feje tetejére állította, vagy is próbálja állítani a szervezet működését.

Ebből kifolyólag a WWE máris nagy dobásokkal készül jövő héten, hiszen visszatér Cena, Strowman és még Lesnar is, amellett, hogy kapunk RAW Tag Team címmérkőzést is.

A SmackDown LIVE ráadásul ezen a héten is megverte a RAW-t, dehát ez nem is csoda, hisz a spoilerek nyomán John Cena visszatérése és egy parádés Fatal-Five Way várta a rajongókat kedd este. A kékek, ha nem is sokkal, de kétmillió fölé mentek a nézettségben.

6 című bejegyzés “A SmackDown újfent megverte a RAW-t nézettségben!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem még rajtad kívül tudja mindenki. A Raw szilveszterkor volt, a Smackdown meg elsején. Szerinted melyik nap néznek többet tévét az emberek?

   Kedvelés

   1. Igen ahhoz biztos semmi köze hogy a raw hónapok óta érdektelen hulladék szintű műsorokat rak le míg a smack kb szárnyal minden téren minden hibája ellenére….

    Kedvelés

    1. Attól, hogy neked nem tetszik valami, még nem lesz igaz, amit mondasz! A Rawt több százezer emberrel nézik többen mindig, most meg 200 ezerrel kevesebben. Ha”hónapok óta érdektelen hulladék”, akkor fokozatosan tűnt volna el a különbség, nem egyik hétről a másikra fél millióval.

     Kedvelés

     1. Jaaaa hogy csak nekem nem tetszik :’D…..Érdekes az utóbbi hetekben minden ezzel foglalkozó oldalon,videókban ott volt hogy a raw mélyponton van sőt nemrég volt a LEGROSSZABB RAW valaha…..amit kb mindenki megmondott hogy az volt de oke neked van igazad csak ne mondj olyat hogy a raw jó és szereti a közönség mert viccesnek fogsz tűnni

      Kedvelés

     2. Haver nem most volt elosszor hogy a raw egy hulladek adas volt az sd kb minden heten nezoszamokat dontott nem csak most de latom nem erdemes veled veszekedni mert te ugyis a rawot vedet vagyis van egy voros rajongo a sok kek es sarga kozott😎🙄

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s