Most domborodhat csak ki igazán, hogy mennyire nem hiányolja CM Punk a birkózást

2014-es távozása óta nincs olyan év, hogy ne keltene reményt a Rumble közeledtével, de pár esztendeje már a ROH-val és az NJPW-vel is többször mosták össze a nevét az ELITE sikerei nyomán. 

CM Punk azonban mindvégig hajthatatlan volt. Elszántan űzte álmát, nevezetesen az MMA-karriert, amelyre 2014-ben nyergelt át.

Az egykori WWE Champion számtalanszor elmondta, hogy nem foglalkoztatja őt a pro-wrestling berkeibe való visszatérés. Nem is hazudtolja meg magát, hisz minden lépése ennek megelelően alakul.

Ha vissza akarna térni, megtehette volna már eddig is a ROH-ban, vagy a New Japanben. Megtehette volna tavaly az ALL IN-en, amelyre szülővárosában került sor.

És megtehetné a jövőben akármikor, az All Elite Wrestlingben – amely kétségtelenül bevásárol majd a Kahn család által rendelkezésre bocsátott tökéből annak érdekében, hogy minél ütőképesebb rostert hozzanak össze.

CM Punknál ma sem akadna nagyobb fegyvertény. Kíméletlen döfés volna a WWE-nek, hihetetlenül szívmelengető a rajongóknak – ám Punk alighanem tartja magát a szavához. Meghallgatja ugyan az esetleges ajánlatot, de nem fog rábólintani.

Ennél fogva, egyszer s mindenkorra világossá válhat mindenki előtt, hogy a WWE az utolsó csepp szenvedélyt is kiölte belőle a szakmát illetően.

Jövője ismeretlen. A UFC nemigen foglalkoztatja tovább harcosként, így ha azt a vonalat akarja eröltetni, mindenképp a Bellator felé kell majd nyitnia.

9 című bejegyzés “Most domborodhat csak ki igazán, hogy mennyire nem hiányolja CM Punk a birkózást” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

     1. Jaj azert mert sok ember nem latja azt hogy punk egy nagy kepu kis majom azert mert mar a franc tudja hanynapig volt bajnok aztan kit izgat most mit csinal ket mma meccsen is luzerkent hagyta el a ketrecet ahelyett hogy azt csinalna amihez ert inkabb sajat magat egette le nekem egyaltalan nem hianyzik az elejen igen de amiota mast nem latok csak hatha punk vissza ter barcsak punk vissza terne azota rosszul vagyok minden punk cikktol ugysem fog vissza terni sehova az hogy az emberek meg skandaljak a nevet szimplan a vezetoseg idegesitesere megy semmi tobbre.

      Kedvelés

     2. persze Punk egy pöcs volt de nem is a háttérben végzett munkája miatt szeretik az emberek
      amikor Cena hozta azt amit Roman az utóbbi években akkor Punk volt a “people’s champ”
      bár én még a straight edge korszakát szerettem inkább

      persze most már 40 fölött én sem szivesen nézném a ringben és inkább csak a vezetőségnek szól ez amiért még egy emberrel elbántak így

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s