A WWE figyelemmel követi az AEW első lépését!

Ha úgy vélitek, hogy a WWE-t egyáltalán nem érdekli az újonnan megalapult All Elite Wrestling, akkor ezt a kijelentést jó lesz még egyszer átgondolni!

Az AEW első eseménye – jövő hét kedden – egy ingyenes rajongói rally lesz a TIAA Bank udvarán, amely csak egy köpésnyire található az aznap esti SmackDown Live helyszínétől.

Különleges vendégeket vonultatnak majd fel, illetve itt fogják a nagyérdemű tudtára hozni a céggel, és a működéssel kapcsolatos fontosabb információkat. Ebből kifolyólag több hírforrás is megerősítette, hogy a WWE figyelemmel fogja követni az itt történteket.

Erre a monitorozásra azért kerül majd nagy eséllyel sor, mivel nem szeretnének egy, a korábbihoz hasonló “inváziós” incidensbe belefutni.

Egy gondolat a(z) “A WWE figyelemmel követi az AEW első lépését!” című bejegyzésnél

  1. Az AEW jelentheti az egyetlen valódi alternatívát a WWE helyett az amerikai piacon, a többi promócióba jelenleg nincs számottevő potenciál. Nem véletlen most jutott eszükbe , hogy oda kellene figyelni a nézői igényekre. Cody-ék nem vetélytársak Vince-ék számára most, de idővel egyre nagyobb szeletet hasíthatnak ki a tortából.
    A magam részéről szurkolok az AEW-nek mert, egy szervezetek közti rivalizálás nagyon jó tudna tenni a műsorok színvonalának.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s