5 szupersztár, aki megfoszthatja Asukát a SmackDown Women’s Championshiptől

A kezdeti sikerek ellenére meglehetősen viszontagságos volt az Empress of Tomorrow szezonja, amelynek végén befutott a megváltás a cím megszerzése által. 

Minden adott ahhoz, hogy nagyszerű és színvonalas futást láthassunk Asukától, aki az NXT-ben már bizonyította bajnoki-kvalitásait.

Egyszer azonban őt is utol fogja érni a trónfosztás szele. Ennek tükrében vázoltunk most fel öt olyan aspiránst, aki révbe érhet a legyőzésével.

Charlotte Flair

Az egyik legnagyobb esélyes lehet rövidtávon a már így is hétszeres címvédő. Tavaly megtörte Asuka szériáját a WrestleMania-n, és adott esetben idén is könnyedén szembekerülhetnének egymással. Ott pedig eldőlne, hogy számolnunk kell-e érdemben az idény első felére a Nature Girllel.

Mandy Rose

Vince állítólag sztárt faragna Mandyből. Mi dukálna ehhez jobban, mint a SmackDown Women’s Championship? Rose azt a karaktert viheti csúcsra, amely korábban Eva Marie-nak, Emmának és Lanának sem sikerült. Naomi után csak idők kérdése lehet, hogy mikor veszi célkeresztbe Asukát.

Ember Moon

Egyre távolabb sodródunk a realitástól. Ember jelenleg a RAW-n van, de alkalom adtán egy átkerüléssel egykettőre megkapnánk az NXT-ben egykoron kimaxolt viszály újabb felvonását. A nagyok között vajon sikerülne lenyomnia Asukát?!

Nia Jax

Niának a RAW-n nem sok keresnivalója lesz a folytatásban, pláne ha Becky szerzi meg a címet Rouseytól. Jobb híján mehet a SmackDownra, ott pedig előbb-utóbb komoly tényező lehetne a trónért folytatott csatában.

Sasha Banks

A legvalószínűtlenebbet hagytuk a végére. Sasha vélhetően az év nagyrészét tag team bajnokként tölti majd, de legalábbis tag teamben Bayleyvel. 2016 óta egyáltalán nincs main event kaliberként kezelve, így ezt egy potenciális SmackDownra kerülés megváltoztathatná. Még mindig érvényes, miszerint a heel turn vele is csodát tenne és új életet lehelne a szebb napokat is látott karrierjébe.

Ki lehet a szerencsés?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s