A New Japan nem kér az All Elite Wrestlingből

Az együttműködésre tett kísérletek viszonylag hamar értelmüket veszítették. 

Az említett promóciókkal igen jó kapcsolatot ápoló Dave Meltzer beszámolója szerint a New Japan nem óhajt partnerkapcsolatot létesíteni a frissen alakult All Elite Wrestlinggel.

Részben ennek lehet a következménye az, hogy Kenny Omega a Tokyo Sportsnak adott interjújában elárulta, hogy távozik a New Japantől. Bár – éppenséggel ez is lehet csak beetetés.

Az ELITE tagjai az utolsó kötelezettségüket teljesítették a Wrestle Kingdomon, és egytől-egyig ki is kaptak a japánok legnagyobb éves gáláján.

A New Japan a folytatásban csak a Ring of Honorral szövetkezik, mint ahogy április 6-án, amikor tető alá kerül a G1 Supercard.

Omega előtt most már tehát minden kétséget kizáróan “csak” két járható út maradt. A Being The Elite legfrissebb epizódjában azért gondoskodtak róla, hogy ne legyenek a rajongók annyira biztosak a WWE-ben.

Holnap pedig All Elite rally Jacksonville-ben, várhatóan több friss infóval a szervezetről. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Egy gondolat a(z) “A New Japan nem kér az All Elite Wrestlingből” című bejegyzésnél

  1. Basszus azert ennel kozelebb soha nem volt a wwe kennyhez es jobban izgulok ezen mint azon hogy braun meg fogja e verni brockot az rr en ja varjunk csak😂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s