RAW Előzetes, január 7. – Visszatérők tömkelege

2019-ben először jelentkezik élőben a Monday Night RAW, amelynek ezúttal a méltán híres Amway Center ad majd otthont. 

Rengeteg visszatérőt köszönthetünk majd, és bizonyára nagymértékben fogja meghatározni az adást a múlt héten elhunyt legenda, Gene Okerlund. Márcsak azért is, mert erre alapozva hozzák vissza amerikai területen az annak idején rasszizmus miatt száműzött Hulk Hogant.

Cena színre lép!

Első ízben tavaly március óta. A SmackDownon már mutatkozó Cena feladatköre egyelőre ismeretlen, de szűkös időbeosztását figyelembe véve valamelyik feltörekvő szupersztárral találhatja szemben magát – hacsak be nem jelenti részvételét a Royal Rumble-re.

Tag Team-címmeccs!

A Revival megkapja jól megérdemelt visszavágóját, amely ráadásul Lumberjack szabályrendszerben zajlik majd. A ringet körbe fogják venni a divízió tagjai, így a főszereplőknek ezt is be kell majd kalkulálni a győzelem reményében.

Rollins régi-új mentalitása!

Triple H-től megtudtuk, hogy hellyel-közzel újra megvan a hite Seth Rollinsban a WrestleMania 33 óta. A COO mindenképp ki akarja csikarni egykori kegyeltjéből azt a sikerre éhes személyiséget, amely korábban a csúcsra repítette. Vajon sikerrel jár Hunter? Áttörik a gátat Rollinsszal?

Rousey is kihívót kap?

Asukát címvédésre kötelezték, szóval jogosan merül fel a kérdés. Rouseynak is kockára kell tennie a saját érdekeltségét? Könnyű nem volna, hisz szinte mindenki bejelentkezett már a Rumble-be. Aki még nem, azon meg már átgázolt Ms Baddest Women On The Planet. Addig is: Alexa Bliss ‘Moment of Bliss’ névre hallgató talkshowjába lesz hivatalos.

Lesnar visszatér!

Mint ahogyan Strowman is. A Universal Champion első idei fellépése lesz ez, kérdés már csak az, hogy mit főztek ki Heymannel a boszorkánykonyhában. Esetleg betámadja az őt úton-útfélen kritizáló Seth Rollinst? Vagy hamarabb akad bele Braun Strowmanbe?

Egy gondolat a(z) “RAW Előzetes, január 7. – Visszatérők tömkelege” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s