A WWE kiszedte Chris Jerichót az adások intrójából

Az All Elite Wrestling legfrissebb igazolásainak egyike nem volt túl nagy meglepetés, hisz a minden idők legnagyobbjaként is emlegetett Chris Jerichót eddig is szoros kapcsolat fűzte az ELITE-hez. 

Ugyanakkor, elég kacifántosan hathat a történet.

A WWE egész biztosan nem repes Jericho döntésétől – tekintve, hogy a rally nyomán azonnal kiszedték őt az adások intrójából.

Ez arra enged következtetni, hogy a korábbiakkal ellentétben Jericho nem bocsátkozott messzemenő magyarázatokba Vince-nek a terveiről.

Ugye, hogy mekkorát tud változni a világ egy év leforgása alatt? Az Omega elleni ütközete előtt még Vince áldását kérte, majd olyanokat is mondott, hogy a WWE-n kívül nem lépne ringbe más promóció berkein belül amerikai területen.

Ehhez képest megjelent az ALL IN-en, folyamatosan kacérkodott az Impact Wrestlinggel, most pedig hivatalosan is aláírt az All Elite-hez.

Kisebb adalék, hogy Dave Meltzer szerint Jericho a Wrestle Kingdomot követően a WWE-vel is kapcsolatban volt egy potenciális visszatérés ürügyén. Meltzer a helyszínen követte a WK-t, vagyis helytálló lehet az infója.

Jericho a május 25-én megrendezésre kerülő Double or Nothing PPV-n is érdekelt lesz. Emellett számítani lehet arra, hogy a New Japanhez is visszatér majd az esztendő folyamán.

9 című bejegyzés “A WWE kiszedte Chris Jerichót az adások intrójából” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyjából így képzelem WWE Jerico „potenciális” visszatérésre vonatkozó elképzeléseinek megbeszélését:
  W – Van számodra valamink Chris, overé kellene tenned Eliast.
  C – Ez tetszik, szerintem nagyszerű a srác, és mi lenne a sztori.
  W – Nos a kreatívok leraktak egy nagyszerű fogatókönyvet, miszerint hétről- hétre szarul énekelnél, gitároznál és Elias ezekben lenyomna téged.
  C – Nos az biztos jót tenne a Fozzy-nak, hogy hétről hétre zenei nímandot csinálnék magamból az egész világ előtt. Nem hittem volna, hogy valaha túl lehet szárnyalni a Fandangos történet, de most sikerül. Ezek a kreatívok kibaszott zsenik!
  W- Tudjuk Chris, nem dolgozhatnának a vezető wrestling promóciónál ha nem így lenne.
  C – Nem is értem mi bajuk van velük a nézőknek?!
  W – Nem tudják értékelni a jót.
  W – Lenne itt egy másik ötlet is, de az nem ennyire színvonalas.
  C – Azt most, hagyjuk. Egyenlőre ezt sem tudtam feldolgozni.
  W – Tudjuk, hogy ütős. Eredetileg Dwaynek írták egy rövidebb egy meccse verzióra és bár nagyon tetszett neki , miután telefonált egyet rájött, hogy mégsem ér rá, mert forgatnia kell.
  C – Nem is értem, karrierje új mérföldköve lehetett volna ez a sztori.
  W – Mit szólsz Crish, megcsináljuk.
  C – Egyenlőre szóhoz sem jutok. Bocsánat, de most ki kell mennem egyet sürgősen telefonálni.
  C – Szia Cody! Mit is mondtál arról az AEW-ről……

  Kedvelik 1 személy

 2. Akik olyan szintre jutnak el mint Vince, azok érzelemmentesen kizárólag érdekeik alapján viszonyulnak a dolgokhoz. Bármelyik alkalmazott számukra csupán eldobható bábu, nem több. Hogy szólt-e neki Jerico teljesen mindegy, a tény a lényeg kizárólag hogy most nem az ő hasznára van. Ha majd azt kívánja az üzlet kap majd még Chris futást a cében és be avatják a Hall of Famebe. Jó pár példát láttunk már erre az utóbbi időben.

  Kedvelés

 3. Teljesen rendben van, hogy kiszedték az intróból elvégre egy ígéretes rivális szervezethez „szerződött”. Jerico jól döntött, a WWE-ben már csak afféle beugróként számítottak rá akit időnként bedobtak, hogy vigyen színt a műsorokba. Az AEW-nél jobban szabadjára engedheti a kreativitását és kamatoztathatja a rutinját valamint élheti majd sokadvirgzását.

  Kedvelés

 4. Kit érdekel vince?…..jericho annyit tett a szervezetért hogy megérdemli hogy azt csinálja és ott ami neki a legjobb…..ha meg az öreg megsértődik az az ő baja

  Kedvelés

  1. Megérdemli, de..
   Chris Jerichóhoz Vince McMahon is kellett. És mivel egyébként sem szokás odaszarni ahonnan enni kapunk, az az alap, hogy legalább megtiszteli annyival, hogy megkérdezi – még ha nem is érdekli a véleménye.

   Kedvelés

  2. Ez lehet. De attol meg persze hogy igy reagalt ra hiaba az egyik legnagyobb chris attol meg vince nem fogja mosojogva nezni hogy masik szervezetnel birkozik.
   Szerintem ha pl lidlben dolgozol nem hinnem hoyg orulnenek ha mondjuk az aldiban is feltunnel. (Most hirtelen ennel jobb pelda nem jutott eszembe😅)

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s