Pletyka: Kenny Omega meghozta a jövőjével kapcsolatos döntést!

Hamarosan, így vagy úgy de pont kerülhet a történet végére. 

A Bodyslam.net értesülése szerint Kenny Omega elutasította a WWE által kínált szerződést, amely helyett inkább barátai oldalán indul hadba az All Elite Wrestling képviseletében. Ez esetben exkluzív tagságról lehet szó, hisz a New Japan nem óhajt együttműködni a frissen alakult szervezettel.

Kennyt január végiéig köti szerződés a New Japanhez, így legkorábban február elején születhet hivatalos állásfoglalás.

Hacsak nem lesz mégis az egészből Rumble, amely egyben azt jelentené, hogy a WWE kivásárolta őt a négy nappal később lejáró kontraktusából.

Az ELITE annak idején megfogadta, hogy megváltoztatják a szakma fekvését. Omega pont most fordítana hátat nekik? Az AEW-rallyt látva, kissé hihetetlennek tűnik.

A személyére irányuló kérdesekben mindenesetre igyekeztek nagyon sablonosak lenni a tegnapi sajtótájékoztatón.

6 című bejegyzés “Pletyka: Kenny Omega meghozta a jövőjével kapcsolatos döntést!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Őszintén szólva, eddig csak egy meccsét láttam ennek az úriembernek. Az alapján nem hiányzik innen. Viszont sokan mondják, mennyire jó és ezt Én el tudom hinni. Sajnos a fáradtságot nem veszem, hogy utána is járjak, de ha tényleg így van, talán jobb is, hogy ha máshová megy. Ennyi dudás egy csárdában nem nagyon fér meg. Lassan ott vagyunk, hogy mindenkire rámodhatjuk, valamelyik öv kijárna neki. Sokkal több ilyen ember van, mint öv maga.

  Azaz ha ebbe most hirtelen belecsöppenne, biztos alaposan próbára tennék őt a többiek. Nagyon erős befolyást kellene kiharcolnia a saját sztorijait illetően, hiszen a világ más részein már-már pankráció félisteneként tisztelik. A WWE-nek szerintem nem érdeke, hogy egy potenciális veszélyforrás, egy olyan tényező kerüljön a képbe, ami az öltöző integritását megbonthatja. Jogosan háborodhatnánk fel a régi sztárok, és a szorgos iparosként sok-sok éve gürcölők egyaránt, hogy ez bakker nem fair. És a cégnek iparosokra is szüksége van, nem csak top sztárokra. A kettő nem működik a másik nélkül.

  Ugyanakkor ott vannak a rajongók. Akik mindennél jobban szeretnék őt látni egy Styles, Bryan, Rollins, és még sorolhatnám kik ellen. Ezzel jelentős pénzt húzna a szervezet. És azt hiszem ez a döntő. Ez egy üzleti vállalkozás, azaz pontosan kiszámolták mit ér ez meg nekik. Megajánlották, a delikvens meg kombinál, mérlegel. Mennyire van szükségem a pénzre? Bízok benne, hogy jól fut majd ki az AEW történet pár éven belül? Tényleg akarok a WWE-ben szerepelni? Az erre a 3 kérdésre adott válaszaiból a két azonos irányba mutató felé fog dönteni! Vagyis saját maga szempontjából a legjobbat döntést fogja meghozni. Ez nem feltétlenül esik majd egyba a WWE rajongók akaratával.

  Az Én véleményem, hogy ha tényleg olyna jó a srác, és tényleg nem a nagy pénz foglalkoztatja, akkor nem biztos, hogy a WWE a megoldás. Ezzel magam ellen is beszélek, mert egy darabig úgysem fogok más műsort nézni, így nem is leszek tisztában az illető kvalitásaival, pedig szeretnék.

  Kedvelés

  1. ,,Az Én véleményem, hogy ha tényleg olyna jó a srác, és tényleg nem a nagy pénz foglalkoztatja, akkor nem biztos, hogy a WWE a megoldás.”
   Akármennyire hulladékok is a műsorok, a pankráció fellegvára, és legfelsőbb szintje még mindig a WWE. Ezt mindenki tudja. Szerintem Omega is szeretne a legmagasabb szinten is sikeres lenni, vagy legalább megpróbálni. Az biztos, hogy világbajnok lenne belőle előbb vagy utóbb, mint Stylesból.

   ,,A WWE-nek szerintem nem érdeke, hogy egy potenciális veszélyforrás, egy olyan tényező kerüljön a képbe, ami az öltöző integritását megbonthatja. Jogosan háborodhatnánk fel a régi sztárok, és a szorgos iparosként sok-sok éve gürcölők egyaránt, hogy ez bakker nem fair. És a cégnek iparosokra is szüksége van, nem csak top sztárokra. A kettő nem működik a másik nélkül.”

   AJ-nél mi volt másképp? Vele is “kivételeztek”, még az NXT-t sem kellett megjárnia. Mégis imádják őt az öltözőn belül, és kívül.

   Kedvelés

  2. Hat pedig nem bannad meg ha csak egy meccset is megnezned okada ellen 😁 es az hogy a pankracio istenekent emlegetik ez teljesen egyertelmu es valoszinuleg par pillanat es egybol vilagbajnok lesz hiaba vannak top sracok a wwe ben azert azoknak a fele sot lehet hogy meg tobb pankrator osszesen nem annyira jo mint omega es lehet ez tulzas de szerintem ha jol hasznalnak a wwe arca lehetne.
   Amugy melyik meccset lattad neki?

   Kedvelés

   1. TheElite26 én meg mostanában azt hallom, hogy Okada a legjobb, mögötte Styles és Omega.
    Amúgy én stylest tartom a legjobbnak, Omega is, de amúgy a legszívesebben most Okadát nézném meg, mint WWE szupersztár.

    Kedvelés

    1. Hat azert okada nem nagyon tudbolyan in ringgel teljesiteni mint kenny de regen volt pletyka hogy őt isbmeg akarjak szerezni sot szerintem meg mindig meg akarjak szerezni. Az hogy neked styles legjobb nem vitatkozok nekem sem kenny a legjobb csak az indi reszen nekem a wwe ben jelenleg seth szerintem vagy drew de aj ott van a top 5ben nekem😁

     Kedvelés

 2. En mar sajnos nem remenykedem viszont ha most nem akkor mar lehet soha nem fogjak őt meg szerezni miert menne el kesobb attol a szervezettol ahol a baratai vannak ugyhogy szerintem mar senmi nem lesz ebbol sajnos😔

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s