Régóta nem volt ennyire nyílt a WWE Championship sorsa a WrestleMania-ra?

Az elmúlt években jóidőre lehetett tudni előre, hogy mi és hogy fog történni a címmel, amely végül szinte minden esetben beigazolta a papírformát. 

Utoljára talán még 2010-ben volt ennyire nyílt a helyzet, bár akkor is inkább gyorsan húztak meg több váratlant.

Első körben arra sem mernénk mindent feltenni – akármennyire is esélyes -, hogy Bryan megvédi regnálását Stylesszal szemben a Royal Rumble-n.

Éppenséggel lekerülhet róla a cím, éppúgy, mint ahogyan tényleg akárki kihívhatja őt a WrestleMania-n. The Miz elég egyértelmű választás lett volna kihívóként a történelmüket figyelembe véve, de a Moneymakert úgy tűnik Shane McMahon irányába terelik.

Az út ennél fogva minden kétséget kizáróan megnyílt Bryanhez, de vajon ki, vagy kik lesznek a szerencsések? Ali, Cena, Hardy, Orton, Joe, Rey?

Ki volna a legjobb választás?

3 című bejegyzés “Régóta nem volt ennyire nyílt a WWE Championship sorsa a WrestleMania-ra?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A legütősebb az lenne, ha Styles vissza szerezné a címet, Kenny pedig nyerné a Rumblet (amire persze vajmi kevés az esély). Alinak semmiféleképp nem adnék egy ekkora meccset. Szívem szerint Joe lenne az aki megérdemelné, de őt AJ-vel szemben leégették már, Bryan ellen meg kéne egy turn ami nem lenne jó.

    Kedvelés

    1. Igazabol ebben csak az nem stimmel hogy kenny meg nem irt ala mert szerintem es ez lehet erdekesen hangzik de kennynek siman lenne eselye meg nyerni a rumblet.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s