A FOX továbbra is hisz a hatalmas nézőszámban!

A WWE nem semmi üzletet kötött meg, aminek kapcsán a SmackDown októbertől a FOX-hoz kerül pénteken este élő adásban. Maga a FOX pedig az egyik, ha nem a legnagyobb játékos a piacon, de még így sem aggasztja őket a valóság, hogy a WWE az utóbbi időben gyalázatos nézőszámokat produkált a USA Network-ön.

Természetesen szóba került a SmackDown Live költözése a Wrestling Observer Radio műsorán is, ahol Meltzer arról vélt beszámolni, hogy a FOX továbbra is szentül hisz abban, hogy a műsor hihetetlen magas számokat fog produkálni.

“Ha jobban megnézzük, és már írtam is róla – igaz, hogy csak néhány %-kot esik de így is a leggyorsabb csökkenést mutatja a WWE a TV-ben alapjában véve. Ez egyáltalán nem jó előjel és emellett aláírták azokat a zsíros TV-s szerződéseket, amik elgondolkoztatnak.”

“Senki nem mond semmit, a FOX meg azt hiszi, hogy azzal a reklámmal, amit a Thursday Night Football közben lead majd hatalmas számokat produkálnak péntek esténként a SmackDown-nal. Na majd meglátjuk.”

Soha nem tudhatjuk, hogyan is alakul a végén a FOX és a WWE párosítása. Hiszen a FOX-nak meglesznek a lehetőségei, hogy ha változtatni akarnak bármin, akkor megtehetik.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s