Mi változott egy év leforgása alatt? Miért igazolt Chris Jericho az AEW-hez?

Miközben a történet az a része mind szép és jó, hogy három évre elkötelezte magát a frissen alakult promóció mellett, adódik a kérdés, hogy miért tette mindezt? 

Hisz a Kenny Omega meccse előtt és után is hangoztatta, hogy a Vince iránti tisztelet jeleként sosem birkózna más szervezetben az USA területén belül. Chris Van Vliet fel is tette a kérdést, miközben interjúvolta Y2J-t a minap. Jericho meg sem próbálta tagadni, vagy túlságosan körülírni a tényt, amely szerint a pénz volt az egyik legnagyobb tényező, amellett, hogy a 2018-as események meglehetősen iránymutatóak voltak atekintetben, hogy kinek áll a zászló a bizniszben. Ott volt az Alpha versus Omega, a Dominion, később az ALL-IN, végül pedig a Cruise. A Kahn-család beszállásával hihetetlen mennyiségű tőke áll az AEW rendelkezésére, Jericho pedig ennek következtében financiálisan is a karrierje legjobb szerződését írta alá.

Állítja, hogy nincs harag közöttük a WWE-vel. Vince volt az első, aki értesült a lépéséről és nem is volt ellenvetése. Jericho nem tervezi kiváltképp, hogy a WWE-ből vonul vissza, hisz alapjáraton azt sem hitte volna, hogy ilyen hosszú lesz a karrierje. Savát bevallása szerint is új életet lehelt bele a 2016-ban kezdődő futása – amely mostani sikereinek szolgált alapkőletétellel.

Bármit is hoz a jövő, az elkövetkező három évben egész biztosan nem láthatjuk a WWE-ben. Nem volna ellenére CM Punk leigazolása az AEW-ba, de persze tisztában van Punk helyzetével. Omega érkezésében bízik, márcsak azért is mert ez esetben akár az AEW-nál is létrejöhet a visszavágójuk.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s