Vér, verejték, könnyek! Két és fél óra tömény akcióval robbantott a legelső UK TakeOver!

Ha eddig nem lettek volna elég meggyőzőek, hogy esetleg érdemes őket követni, most bizonyára adtak némi indokot a világnak. 

Vdeó-tiltás esetén a TakeOver ide kattintva nézhető vissza!

Két évvel azután, hogy hódító útjukra indultak a WWE által, visszatértek az Empress Ballroomba, hogy lebonyolítsák brandjük első TakeOver-gáláját.

Hihetetlen hangulat közepette vette kezdetét a program, amelynek jobb nyitánya aligha lehetett volna előljáróban gondolva, mint a tag team címek kiosztása. Zack Gibson és James Drake többször is a szívbajt hozták az igencsak MM-párti publikummal, de lassacskán rá kellett döbbenniük az egybegyülteknek, hogy ezek a srácok ma nem veszíteni érkeztek ide. Akármekkora esélyesek is voltak Tylerék, a szűk huszonöt perces összecsapás végén Gibson és Drake örülhetett – köszönhetően főként Drake-nek, aki elképesztő hajrát produkált az érdekükben. Kikaparta a gesztenyét, jószerével egymaga tette ártalmatlanná az ellenfeket, Gibsonnak pedig innentől már csak be kellett teljesíteni a küldetést. Új – s egyben első – bajnokaink vannak! Fantasztikus mérkőzés!

A közönség kissé elfásult, mire megérkezett Travis Banks és Jordan Devlin. Folytatván az este eleje óta futtatott történetet, Devlin addig nyomult, míg Banks térde csütörtököt nem mondott a harccal szemben. Az ír titán azonban nem úszta meg ennyivel. A felsőbb vezetés közölte, hogy készültek B-tervvel. Nem más bukkant fel, mint a honfitárs, az egykori NXT- és Universal Champion, Finn Bálor – aki nem mellesleg Devlin tanára volt a múltban. Mester és tanítványának csatáját nem meglepően az előbbi nyerte, szűk negyedórába szorítva a dolgokat a Coup de Grace által.

Dave Mastiff és Eddie Dennis ütközetén se nagyon szusszanhattunk, hisz végig akciódús, látványos küzdelmet rittyentettek az arénába – felhasználva mindent, amely az útjukba került. Bár Dennis olykor-olykor emberfeletti módon került a győzelem közelébe, Mastiff érvényre tudta juttatni az erőkülönbséget.

Következhetett Rhea Ripley és Toni Storm. Toninak a korábbi hátsérülést kellett áthidalnia ahhoz, hogy detronizálja riválisát a UK Women’s koronáért, amelyhez a Mae Young Classic megnyerésével kerülhetett közelebb. Túllendült a holtponton, Ripleynek nem vezetett eredményre a finishere, ellenben Toni második Storm Zero-jával, amelynek nyomán új bajnokot avattunk.

A főeseményen megintcsak egészen elképesztőre sikeredett. Coffey abszolút állta a sarat az immár több mint hatszáz napja regnáló Dunne-nal szemben, sőt.. Dunne-nak sok esetben hihetetlenül sikerült a meccsben maradnia, hisz komolyabbnál-komolyabb manővereket volt kénytelen elszenvedni. Három Bitter End sem jelentett neki címvédést, de gyorsan felismerte a helyzetet és a harmadik sikertelen kísérlet után egykettőre feladásra kényszerítette Coffeyt – aki tehát képes volt a tisztes helytállásra.

 

Dunne öröme ezután sem lehett felhőtlen. Befutott a debütáló, még mindig Progress World Champion, WALTER. A hórihorgas birkózó egy Big Boottal elhallgattatta Coffeyt, majd egyértelmű jelét adta, hogy a UK Championshipre fáj a foga. Dunne nem rettent meg, így bizonyára előbb-utóbb meg fogjuk kapni ezt a gigászi párharcot.

Hunter-papa újfent szabadjára engedte a fiatalokat.

2 című bejegyzés “Vér, verejték, könnyek! Két és fél óra tömény akcióval robbantott a legelső UK TakeOver!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. wow
  volt idő minden meccsre és mindenki hozott valami extrát is
  olyan jó lenne egy main roster ppv ahol ezt el lehetne mondani

  Tyler Bate egy állat
  minden meccsén mutat olyan dolgokat hogy az államat a földről kelljen összeszedni

  Balort meg jó volt nézni
  ponz azon gondolkoztam hogy jó lenne egyszer megnézni egymás ellen őket erre jönnek a vezetők a B tervvel
  erre akár egy Bryan-Miz sztorit is fel lehetne húzni egy pár év múlva

  Stormon látszódott az elején hogy mocskosul meg van hatva a közönségtől

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s