Azt mondták kap néhány hét szabadságot, erre kikötött a SmackDownon! Mustafa Ali az elmúlt időszak rejtelmeiről!

Nyugodtan állítható, hogy 205 Live-os teljesítménye által Mustafa Ali kiérdemelte a tagságot a Lehetőségek Földjén. Na de mint mindennek, ennek is megvan a maga bizarr története. 

Sokan meglepődhettek néhány hete, amikor a címvédő WWE Champion Daniel Bryant a branden első ízben megjelenő Mustafa Ali-val hozta össze a sors. Találkozójukat a bajnok nyerte, ám Ali később tag team meccs formájában vághatott vissza. Ali ezek után is a frontvonalban maradt, és parádésabbnál-parádésabb megmozdulásokkal vétette magát észre.

Mindez pedig a semmiből jött. El sem akarta hinni, amikor közölték vele, hogy mik fognak történni.

“Nem tudtam semmiről. Odaértem az arénába, és jelezték, hogy aznap este nem leszek a 205 Live-on. Ezzel egyébként alapjáraton tisztában voltam, ugyanis előtte értekeztem az egyik íróval, aki mondta, hogy ki leszek offolva néhány hétre a tévéből mert nincsen számomra semmi érdemleges. 

Ettől függetlenül is ott voltam a helyszínen, lazulgattam, és akkor mondták, hogy aznap a SmackDownon leszek – ráadásul Daniel Bryannel dolgozom majd. Nem akartam elhinni. Azt hittem összekevernek valakivel, de nem.. kiderült, hogy igaz, és egy egyszeri dolog lesz. Egyrészt látni akarják mi sül ki belőle, másrészt Bryan dolgozni szeretne velem. Nyilvánvalóan megtisztelő volt számomra, szóval tettem a dolgomat, függetlenül attól, hogy egyszeri alkalomról volt szó!”

Nem így lett, és erre viszonylag hamar ráébresztették.

“A következő héten, ugyanúgy megjelentem a helyszínen és egyből szóltak, hogy Road Dogg és Brian James látni akarnak. Road Dogg adta a tudtomra, hogy kivesznek a 205-ről és onnantól a SmackDown állandó tagjává válok. Plusz, aznap este AJ Stylesszal fogok teamelni a főmeccsen Cien Almas és Bryan ellen – mindennek a tetejébe én pinnelem majd Bryant. Szóval igen.. Eljutni onnan, hogy négy hétre ki leszek írva a 205-ről, oda, hogy főmeccs szintű programban vagyok a SmackDownon – bámulni kezdtem Briant, és kérdeztem, hogy ki akar megszívatni? Hol a kamera? Így értesültem mindenről, egykettőre a semmiből!” – árulta el Ali a Talk is Jericho legutóbbi epizódjában.

Összességében jól jött ki belőle.

Ali a Royal Rumble-meccsben is érdekelt lesz jövő vasárnap.

Egy gondolat a(z) “Azt mondták kap néhány hét szabadságot, erre kikötött a SmackDownon! Mustafa Ali az elmúlt időszak rejtelmeiről!” című bejegyzésnél

  1. Meg is erdemelte hogy valamelyik nagy shown legyen szerintem a legjobb volt a 205on es ezt mindig bizonyitotta ugyhogy remelem ha nem is vilag de us bajnok lesz belole a kozeljovoben.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s