RAW Előzetes, január 14. – Revansra szomjazva

Az év második flagship showja Memphisből köszönti majd a WWE Univerzumot, egy igencsak akciódús hétvége nyomán. 

A múlthéteti főesemény szolgáltatja a mai adás egyik legnagyobb találkozóját, amelynek során az Intercontinental Championship is terítékre kerül.

Sasha ismét a reflektorfényben

Másfél éves számüzetést követően tért vissza a title picture-be egy az egy elleni formátumban Sasha Banks, aki Nia Nax legyőzésével kvalifikált a Royal Rumble-re Ronda Rouseyval szemben. Sasha és Ronda ezúttal csapatban villoghat, hisz ki kell majd állniuk Niával és Taminával.

Folytatódik a vesszőfutás!

A Revival második esélye is szertefoszlott, köszönhetően egy újabb bakinak. Micsoda meglepetés, hogy a spori nem vette észre Gable kötélen lévő lábát, ugyebár?! A Top-srácok igyekeznének csúcsra jutni, de a körülmények mindig kifognak rajtuk. Vajon megkapják a újabb sanszot a Rumble-re?

Braun Strowman készen áll?

A legutóbb srciptjét felejtő Monster Among Men még minding nem kapott zöldutat ahhoz, hogy tettlegességig fajulhassanak a dolgaik Lesnarral. A Universal Champion így jobb híján a ring körül cirkált legutóbb, és ha csak valami csoda nem történik, jövő hétig nem látjuk őt viszont.

Márcsak néhány hely kiadó!

Az urak Rumble-je jócskán telített, hisz már húszan jelentkeztek, s kerültek is be ezáltal az összecsapásba. John Cena hirdetve van a RAW-ra, és mivel a hétvégi Live Eventeket is végigdolgozta, gyanítható, hogy felbukkan majd. Vajon sikerül elkapnia McIntyre-nak, azok után, hogy legutóbb nem egészen úgy alakult a helyzet ahogyan azt elképzelte?

Triple Threat a címért!

Rollins és Ambrose lopták a showt múltkor, hisz kétszer birkóztak az adáson. Rollins ezen belül is extrát nyújtott, tekintve, hogy a tag-meccs is őt nagyította fel. A főeseményként funkcionáló Falls Count Anywhere-be azonban beavatkozott Lashley, és győzelemhez segítette Ambrose-t. Úgy tűnik, Rollinst lassan de biztosan terelik el Ambrose irányából a Rumble na és persze Lesnar érdekében. Lashley azért még az útjába állhat, és fog is – efelől kétségünk se legyen.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s