Közeleg a Brand Split vége?

2016-ban általános meglepetésre érkezett a bejelentés, amelynek értelmében újra életre keltették a brandek közötti viaskodást. 

A SmackDown átköltözött keddre, de ami még fontosabb: élővé vált. General Managere Daniel Bryan, Commissionere pedig Shane McMahon lett. Brand-exkluzív gálákat is láthattunk, ám 2018 nyarától ennek kénytelenek voltunk búcsút inteni.

Már ekkor is pletykálták, hogy véget érhet a Brand Split, de gyorsan elhessegették a dolgot a SmackDown FOX-ra való költözésével.

Mike Johnson (PWInsider) spekulációjának értelmében azonban vannak arra utaló jelek, hogy elkezdték leomlasztani az eddig tartott szisztémát. Először is ott vannak a frissen érkező NXT-sek, akik mindkét branden láthatóak lesznek. A Women’s Tag Team Championship, amely szintén keresztbe játszik majd, illetőleg a tény, amely szerint néhány SmackDown house show eltörlésre került.

A RAW-t és SmackDown ugye már jónéhány hete a McMahon-család vezeti a történet részeként is. Megintcsak elföldeljük a Brand Splitet?

5 című bejegyzés “Közeleg a Brand Split vége?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem jó ötlet.
  Pedig sajnos megvan rá az esély.
  Az elején biztosan megugranának a nézőszámok, de nem kellene sok idő, hogy egybevonják a címeket és ismét minden nagyobb story a rawra kerüljön, ismét egy értelmetlen mellékműsorrá változtatva az sd-t.
  Ami a foxos szerződés miatt sem lenne egy okos húzás.
  De a realitás az, hogy annyi a külön ppv-k nek, nincsenek gm-ek, behoztak egy címet, ami a showk között fog mozogni, és szemeznek a house showk egyesítésével is.
  Pedig rengeteg lehetőség lenne a barnd spiltben, kár hogy nem használják ki.

  Kedvelés

 2. Nemigen látok ebből sok jót. Megint az lesz, hogy egy-egy emberke mindkét show-n szerepel, elvéve másoktól a lehetőséget. (hisz van az a teljesítmény amikor 1 promo vagy meccs is elég arra, hogy megnyerd magadnak a világot. Elég csak Mustafa-ra vagy Ellsworth-re gondolni. )

  Plusz kíváncsi lennék, hogy a Fox mit szólna ahhoz, hogy az SD egyfajta időkitöltés lenne csak és nem egy nyereséges alfaműsor.

  Kedvelés

 3. nem tudom hogy az kinek lenne jó
  mikor legutóbb így volt akkor a smackdown gyakorlatilag csak egy ismétlése volt a rawnak
  így sem kezdenek semmit a roster 80%ával akkor meg kb a 95% maradna műsoridő nélkül
  a nézők meg megkaphatnák a Lesnar féle sztorikat heti kétszer

  Kedvelés

  1. Nem is hiszem hogy a fox engedné hogy olyan szintű smackek legyenek mint a split előtt…..szóval vagy marad így minden vagy ha egységes lesz is biztos lesznek változások a régihez képest (de szerintem marad a split vagyis remelem)

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s