FRISS: A Revival távozna a WWE-ből!

Az NXT-ben sikert-sikerre halmoztak, a Main Rosteren azonban képtelenek voltak beváltani a hozzájuk fűzött reményeket, amelyek az esetek többségében sérülés által foszlottak szerte. 

A Bodyslam.net értesülése szerint a Revival duója a menesztésüket kérvényezte a WWE-től.

Többet egyelőre nem sikerült megtudniuk a szituációról, mindenesetre úgy tűnik, hogy valóban kifelé áll a Top-srácok szénája.

Bár tényleg minden okuk megvolna a távozásra – perpillanat a RAW Tag Team Championship küszöbén állnak, így beszédes lehet ha valóban amellett döntenek, hogy továbblépnek.

Opciójuk bőven akadna. Egyrészt a ROH, másrészt a New Japan, harmadrészt pedig az All Elite Wrestling, amelyben szembekerülhetnének a Young Bucksszal.

3 című bejegyzés “FRISS: A Revival távozna a WWE-ből!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Én velük úgy vagyok,hogy a mozgásuk nagyon jó szokott lenni( főleg csapatban) ,de azon kívül semmit sem találok bennük. Se kinézet,se szöveg, ilyesmi ami dobna rajtuk.

    Kedvelés

  2. Jó lenne, ha a az AEW-nél kötnének ki és diétáznának meg látogatnák a konditermet, mert kövérek és gyengék lettek (a pontatlanságukról már ne is bezséljünk…) lehet, hogy az NXT-ben még pont átcsusszantak, de itt haloványok voltak teljesitményben, bookolástól füttetlenül, ráadásul glasscannon mindkettő.

    Kedvelés

  3. Teljesen igazuk van….viccet csináltuk belőlük hétről hétre és nem kaptak meg a megérdemelt tiszteletet vagy pusht vagy bármit….És most hogy itt az aew a wwe-nek jobban oda kell erre figyelni mert könnyebben elveszithetik majd a tehetségeket mint eddig…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s