5 dolog, amit bizonyára nem tudtál a WWE öltözőjéről!

Miközben lehet, hogy a meccseket előre elkészített forgatókönyv alapján bonyolítják le, a pankrátorok pedig arra törekednek, hogy történetet meséljenek el nekünk – a WWE sztárjai ugyan olyanok, mint bármelyik más sportoló.

És mint más sportág emberei, mint a labdarúgásban, NFL-ben, kosárlabdában, szükségük vagy egy olyan helyre, ahol felkészülhetnek a következő mérkőzésükre, vagy éppen lazíthatnak egyet.

Ez az a biztonsági szoba, amit mi csak úgy ismerünk, hogy a WWE locker-room, ahol megszámolhatatlan sztár fordult meg az évtizedek alatt, ami szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a WWE a sportszórakoztatás ászává válhasson.

De ennek ellenére alig tudunk valamit erről a zónáról, hiszen jó formán nem szivárog ki innen semmi és minden rejtelmét hét pecsét őrzi ezt, amit a WWE sztárjai szinte az otthonuknak tekintenek.

Ám mi most szeretnénk nektek 5 olyan dolgot megmutatni erről a szent helyről, amit nagy eséllyel nem is sejtettetek.

#5 Nincsenek telefonhívások

Ameddig Enzo Amore a WWE alkalmazottja volt sokszor sikerült reflektorfénybe kerülnie, de leginkább amiatt, hogy mindig bajba került. 2018-ban, amikor kirúgták már elviselhetetlen volt az öltözőben és pontosan azért, amiért nem adta meg a tiszteletet a többi sztárnak.

https://statics.sportskeeda.com/editor/2019/01/32390-15476273585492-800.jpg

Az egyik, és legfontosabb szabály – ami ellen Enzo folyamatosan vétet -, hogy nincs telefonhívás az öltözőben, hisz ezzel kizökkenhetnek a társak a koncentrációból.

Ebből adódott is problémája, hiszen egy EU turnén Roman Reigns által szintén a hangja miatt került ledobásra a WWE buszáról. Ebből is láthatjuk, hogy az amúgy mindig nyugodt és türelmes Reigns-nél is eltudta pattintani a húrt.

#4 Borck Lesnar nem használja a közös öltözőt

Ez igazából nem érhet senkit meglepetésként, hiszen a jelenlegi Universal Champion nem igazán a bajtársiasságáról ismert.

https://statics.sportskeeda.com/editor/2019/01/e13fe-15476273031833-800.jpg

Nem mellesleg ha jelen is van, akkor sem igazából van a többiek társaságában, amivel szintén nem vívta ki a többiek tetszését. Gondolhatjuk mennyire örülnek neki, hogy a magányos farkas birtokolja a Raw fő címét.

Ennek ellenére, az olyan part timerek mint Goldberg vagy The Undertaker mindig ara törekednek a jelenlétükkor, hogy a lehető legtöbbet lehessenek a többiek társaságában. Ez egy olyan dolog, amire Lesnar soha nem törekedett.

#3 John Cena minden egyes meccset megtekint

Ha valaki pont Brock Lesnar ellentéte, akkor az John Cena.

Lehet, hogy mindkettő part-timer előadó, ám Cena arról is híres, hogy kimondottan közkedvelt a színfalak mögött is. Ez tulajdonképpen nagyban betudható annak is, hogy ha a céggel van, akkor minden egyes meccset megtekint, ami a listán szerepel. Csak akkor nem figyeli a történéseket, amikor a saját mérkőzését kell megvívnia.

https://statics.sportskeeda.com/editor/2019/01/bce0e-15476272493494-800.jpg

Kevin Owens egy elég érdekes dolgot árult el a 16-szoros bajnokról, miszerint Cena azért teszi ezt, hogy figyelni tudja, hogy ki mennyit fejlődik az idő elteltével és ki milyen reakciókat vált ki a nézőkből.

Annak ellenére, hogy Cena már nem full-time pankrátor, nyugodtan kijelenthetjük: a szívét teljes mértékben a WWE birtokolja.

#2 Új vezéregyéniségek

Vezéregyéniségek mindig maguktól alakulnak ki egy társaságon belül. Ezzel nem lehet és nem is kell csinálni semmit.

https://statics.sportskeeda.com/editor/2019/01/21e97-15476271959701-800.jpg

The Undertaker és John Cena megválasztás nélkül lettek az öltöző vezéregyéniségei. Időközben voltak olyanok is, akik vezérek akartak lenni, de nem fogadta el őket a társaság, mint CM Punk.

Így, hogy Taker is Cena már csak mellékállásban szerepelnek a cég életében új vezérek emelkedtek fel. A SmackDown műsorán Daniel Bryan az, akihez bárki, bármikor fordulhat tanácsért.

Nem ér meglepetésként senkit, ha a Raw-n Reigns nevét említjük ezen pozícióban, ám mivel a leukémia a ringen kívülre kényszerítette – a helyét Seth Rollins vette át.

#1 A Bíróság

A WWE egyik legrégebbi hagyománya az öltözőn belül a bíróság volt, ahol a nézeteltéréséket és az újoncok beavatását vitatták meg. Ha bárki bármilyen vétséget követett el, akkor bíróság elé állították, ahol JBL volt a szószóló, Undertaker pedig a bíró.

https://statics.sportskeeda.com/editor/2019/01/a7916-15476271396401-800.jpg

Ezekben az esetekben a szupersztárok különböző ítéleteket kaptak, a legtöbb alkalommal rekesz söröket kellett vásárolniuk. Egyes pletykák szerint egy ilyen bírósági tárgyalás után Melina sírva hagyta el a termet.

Egy időben annyira elfajultak a dolgok, hogy ezek a tárgyalások inkább a zaklatás felé kezdtek el irányt venni, így a WWE úgy döntött, hogy beszünteti a bíróság működését. Ha egy sztárnak bármilyen problémája van, akkor a cégen belüli megfelelő emberhez kell fordulnia a gondjával.

(via)

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s