5 WM-ellenfél John Cenának a WWE választásában

Hacsak bele nem kavar valami nem várt tényező a képletbe, John Cena idén is képviseltetni fogja magát a WrestleMania-n. 

Ennek megfelelően a WWE is felvázolt öt potenciális ellenfelet számára. Hol reálisabbat, hol pedig kevésbé valószínűbbet sikerült – kezdve az NXT-től, a feltörekvőkön át, egészen a világbajnokig.

Velveteen Dream

Cena korábban ugyan méltatta az ifjoncot, de eddig még sosem osztozkodtak a WWE ringjén. Nem is csoda, hisz Velveteen jelenleg is az NXT alkalmazásában áll.

Rey Mysterio

2003-ban találkoztak először, de igazán nagy meccsük is idestova kilenc éve volt utoljára. Az akkor WWE Champion Mysteriónak rögtön kockára kellett tenni frissen szerzett címét, méghozzá a Punk ellen nemsokkal korábban veszítő Cena ellenében.. Tavaly voltak arra irányuló pletykák, hogy összecsaphatnak, a Crown Jewelen létre is jött volna, de mint tudjuk Cena nem utazott el a szaúdi gálára.

Drew McIntyre

Lars Sullivan mellett talán a Scottish Psychopath lehet a leglogikusabb választás – amennyiben persze Drew nem nyeri meg a Rumble-t jövő vasárnap. Még sosem csatáztak egy az egyben, többszemélyes formátumban viszont többször is – lásd az elmúlt heteket.

Braun Strowman

Strowman és Cena 2017 őszén feszültek egymásnak az egyik RAW-n. A No Mercyre készülő szupersztárok ütközetéből persze Strowman jött ki jobban – ezáltal is erődemonstrációt tartva Brock Lesnarnak. Meglehetősen egyenlőtlen párharc volna.

Brock Lesnar

Ahogy a videó végén is elhangzik, ha lesz következő felvonás – annak mindenképp a WrestleMania-n kell létrejönni. Számos ponton kapcsolódik Lesnar és Cena karrierje. Annó, Lesnarékat visszautasítva vett mind a mai napig tartó face turnt Cena, később pedig – például 2012-ben – épp Cena verte a visszatérő meccsét vívó Lesnart. Az érem másik oldala, hogy Suplex City majdhogynem bevehetetlen birodalma Cenára épült fel, amikor is Lesnar letartolta őt 2014 nyarán a WWE World Championshipért.

Egy gondolat a(z) “5 WM-ellenfél John Cenának a WWE választásában” című bejegyzésnél

  1. Mondjuk lesnartol cena is jobb bajnok lenne de mondjuk vívhatnak inkább az öv nélkül az övért meg balor vs rollins a wm-en….bar ez csak álom marad szerintem

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s