Meddig szól a Revival szerződése?

Több alkalommal lehoztuk a hírt, miszerint a Revival hivatalosan is a szerződése felbontását kérte a szervezettől. Scott Dawson és Dash Wilder nem rejtették véka alá a véleményüket, ám a szervezetet nem hatotta meg és bármit is tehetnek a WWE-t nem érdekli.

Sokunkban felmerülhet az égető kérdés, hogy a Revival vajon meddig is kényszerül a WWE-nek dolgozni? Sajnos a kért információ ismert és akik a Revival AEW-s feltűnésében bíznak, bizony még egy jó darabig várniuk kell.

“Nem engedték el őket. A szerződésük még egészen 2020 áprilisáig szól, tehát egy darabig még várniuk kell” 

– számolt be róla Dave Meltzer.

Esélyes, hogy az elégedetlenségük kifejezése miatt Push-ban részesülnek majd akár már a közel jövőben is.

Egyes hírek szerint az AEW tárkarokkal fogadná őket.

2 című bejegyzés “Meddig szól a Revival szerződése?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az a baj, hogy (egy korábbi posztra reagálva is) a Revivalnek igaza van.
  Nem oldja meg a problémát az, ha csak megkapnák a tag öveket. Onnantól kezdve, hogy Braun egymaga megvert minden tt csapatot, majd a Bar átment SD-re, a Raw TT divízió kómában van.
  Itt van most frissként az AoP esete is, egyik tag kidől addig nem lesznek képernyőn míg fel nem épül.
  Miért nem mehet ez esetben vissza (ez anno a Revivalön is segített volna) a másik tag addig az NXT-be ténykedni, vagy ha nincs story amiben használhatók lennének, akkor ha mind a ketten épek, kerüljenek vissza az NXT-be, ahol a TT-nek nagyobb is a presztízse.
  A Revival szerepe csak egy tünet de ide sorolható az AoP, anno az American Alpha (amit te jóságos Isten, milyen kreatív döntés következtében szedtek szét), the Ascension, most Sanity de még Enzo csapatát is ide lehetett volna sorolni.
  De ha az NXT csapatokat kivesszük csak akik eszembe jutnak: Luka Gallows és Karl Anderson jelenleg Primo Epico, korábban Goldust és Cody Rhodes esete vagy a Prime Time Player
  Persze lehet mondani, hogy vannak jobbak és kevésbé akiket felsoroltam és nem is soroltam mindenkit fel a hiba szinte kiviláglik.
  Vagy el tud érni egy csapat olyan státuszt, hogy ne tűnjenek el, hogy betonbiztos helyük lehessen a divízióban ebből csak 3 jut eszembe: The Bar (ahonnan Cesaronak különben réges-rég egyéni világbajnoknak kellene lennie), New Day ((akik külön-külön sajnos mid-cardnál tovább soha nem jutnának (nem a tehetségük, miatt)) és az USO-k akiknek újra kellett gondolniuk magukat különben egy személyiség nélküli tucat tt maradtak volna.
  El kellene kezdenie talán a WWE-nek (persze ez csak az én meglátásom), másként kezelni a tag teameket, hogy pl az összeszokottság igenis számítson. Egy újonnan alakult csapat ne kapjon, hirtelen tag övet (pl Gable és Roode), ne kerüljön egyáltalán Tag Teambe, aki egyedül is többre vihetné (pl Luke Harper), ne hiteltelenítsenek el mindent azáltal, hogy egy Braun egyedül lever mindenkit (főleg, hogy azzal a pushhal nem kezdenek a későbbiekben érdemlegesen semmit), de gondolok még olyan finomságokra amikor pár évvel ezelőtt gaunlet meccsben a frissen összerakott Bryan és Reigns végiggázol mindenkin és már előre félek, hogy ne adj Isten vasárnap győz Miz és Shane(remélem nem nyernek és csak feudba kezdenek), mert ha bekövetkezik az összes előző pont érvénybe lép és ha rövid távon izgalmat is generál, hosszú távon elhiteltenít.
  Ja igen és még egy pont, ami általában pont Mizzel és a párjával jön mindig össze: ha előre borítékolható (nagy rá az esély), hogy a team felbomlik és így akarnak sztorit generálni. Belemehetnék most abba is miért baj az, ha így írnak sztorit, de úgy gondolom az egy másik poszthoz való téma.
  Dash és Dawson akik amióta az NXT-be kerültek (én csak onnantól ismerem őket), az NXT-ben minden lehetőséget megkaptak és maguk miatt is magasra rakták a lécet.
  Amióta felkerültek (közbe jött 2 igen szerencsétlen sérülés), egyrészt eltűntek, másrészt azért nem voltak soha sem kezdeményezve, amiket a fentiekben felsoroltam, főként, hogy egy nem összeszokott teamtől kapjanak ki, legyen az B-team, Drew és Dolph, a frissen összerakott Shield (akikről tudtuk hogy egymáson Turnölnek) stb., valami még biztosan kimaradt.
  Különben meg ha a Lucha House Party ellen feudolnak a Rawn, akkor jelentsék már be a Rawra, őket, ha meg nem van stable szerűség a 205 live-on maradjanak ott (képesség alapján Rawra beférnek, de a szerpük nem tisztázott, ha Mustafa Ali hivatalosan SD tag így, legyen ugyanúgy a LHP-vel is)

  Bocsánat a hosszért

  Kedvelés

  1. Amíg vince van az élen nem nagyon lesz értelmes tag divízió sztori sajnos….elég megnézni az nxt-t ott milyen tag meccsek vannak….de amúgy ha igy folytatódik nem csak a revival hanem mondjuk a sanity ascension és van még pár aminek simán igaza lenne ha máshova menne és rácáfolna a wwe-re

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s