Brie Bella szerint a Total Divas kulcsfontosságú szerepet játszott a női birkózás térnyerésében

Nyilván megoszlanak a vélemények a kérdéskörről, mindazonáltal Brie egy elég sajátságos nézőponttal bír a szituáció kapcsán. 

Az elmúlt években végbemenő folyamatot ugyanis nagymértékben tulajdonítja a 2013-tól képernyőn lévő Total Divas sikerének. Mint tudjuk, a reality rendre bepillantást enged a WWE-s rendezvények színfalai mögé, miközben egy-egy lány épp mérkőzik a kötelek között.

“Azt hiszem a wrestling-rajongók eltérő véleményen lesznek, de a helyzet az, hogy a Total Divas prezentálta a világnak a női birkózást. Voltak olyanok, akiknek a műsorunk előtt halvány fogalmuk nem volt az egészről. A Total Divas nem pusztán felrakott minket a térképre, de bemutatta, hogy milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt a ringen kívüli dolgokkal!” – ecsetelte Brie a Digital Spynak.

4 című bejegyzés “Brie Bella szerint a Total Divas kulcsfontosságú szerepet játszott a női birkózás térnyerésében” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Azt hiszem a wrestling-rajongók eltérő véleményen lesznek, de a helyzet az, hogy a Total Divas prezentálta a világnak a női birkózást.”

  Elnézést kérek ezért a kijelentésért, de ez tényleg ilyen ostoba vagy csak megjátsza magát?

  Kedvelés

 2. A műsor valóban segített a női birkózás előre lépésében , csak pont fordítva mint ahogy Brie gondolja. A műsor nagyszerűen bemutatta, hogy ezeknek a hölgyeknek mennyire is van közük valójában a wrestlinghez, dívák és valódi női pankrátorok közötti különbséget sikerült megértetnie a nagyközönséggel. Az emberek döntöttek a dívákat a Total Divas szerű műsorokban akarják látni „díváskodni” , és a kötelek között pedig azokat a nőket aki tényleges teljesítményt tudnak nyújtani. A dolgok a helyükre kerültek.

  Kedvelés

 3. nem igazán értem hogy ezt hogy akarja összerakni
  ha mondjuk sikeres a reality abból akkor sem az következne hogy a tényleg tehetséges pankrátornők (akik amúgy kerülik ezt a műsort) kapnak egyre komolyabb szerepet
  inkább lehet a feminizmust “okolni” ezért szerintem

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s