Miközben azon rágódunk, hogy Rollins vagy McIntyre – Bálor romokba döntheti a papírformát!

Nyilván aligha akad olyan botor rajongó, aki szívből megadja az esélyt Finn Bálornak, mindazonáltal a heti RAW-t követően megnőttek az ír fenegyerek esélyei a lehetetlen megvalósítására. 

Finn Bálor póttervként színrelépve hívja majd ki Brock Lesnart a Universal Championshipért a vasárnapi Royal Rumble-n. Nem árulunk zsákbamacskát ha azt mondjuk, hogy szinte senki nem veszi komolyan Bálort ebben a mérkőzésben, hisz az ellenfele egy valóságos behemót, a nem épp finomkezűségéről ismert Heavyweight-címvédő: Brock Lesnar.

Persze leszögezendő, hogy ezt a Bálor boríthatja a papírformát megjegyzést annak tükrében tesszük, hogy hozni fogja a Demont.

“A Demon akárkit képes legyőzni!” – állítja a veterán legenda, Mark Henry.

Alighanem igaza van, hisz ha erősorrendet akarunk felállítani, Lesnar mögé nyugodt szívvel besorolhatjuk az alteregót, amely eddig makulátlan mérleggel bír a Main Rosteren.

Alapjáraton véve a lehetetlennel dacol Bálor, hisz fele akkora (sincs), mint Lesnar – azzal együtt is, hogy ez könnyen festhetne rosszabbul, tekintve, hogy a UFC-be készülő Lesnar a USADA látogatásai nyomán jóval szikkadtabb az átlagosnál.

Eddie Guerrero óta nem fordult elő, hogy egy méretileg kisebb személy kényszerítse térdre Lesnart. Bálor megteheti? A sokadik New Era sablonból kiindulva mindenképp, de ha ezt figyelmen kívül akarnánk hagyni, még mindig kiindulhatunk a hétfői RAW-ból, amely nagyon arra hajazott, hogy vasárnap bizony trónfosztásnak lehetünk tanúi.

Nem azért, mert Lesnar standing tallolt a kiosztott F5 nyomán.

Az azt megelőző szegmens volt igazán beszédes – csakúgy, mint múlthéten, amikor is a lesajnált és Vince által semmibe vett Bálor végül megkaparintotta a kihívói jogot.

Annyira lehúzták Bálort a hétfői szegmensben, annyira sulykolták, hogy semmi esélye, hogy már csak ebből kiindulva is ő lehet az, aki a végén nevet – totálisan borítva ezáltal a papírformát. Hisz a Rumble-t mindenki Lesnar tükrében adja előre Rollinsnak, vagy McIntyre-nek, akik egymásra licitálva próbálják hétről-hétre meggyőzni a publikumot arról, hogy érdemesek Lesnar leigázására.

Amennyiben Bálor megveri Lesnart, a WrestleMania-n egy abszolút nyíltsisakos – bizonyára többszemélyes – címmérkőzést láthatnánk. Jóllehet, ezáltal kevésbé volna nagy durranás a Rumble megnyerése – legyen is akárki a végső győztes.

A realitás mindettől függetlenül az, hogy Brock Lesnar megvédi a címet és bajnokként megy a WrestleMania-ra. Na de ettől még – Vince-szel ellentétben -, hihetünk a tündérmesékben..

9 című bejegyzés “Miközben azon rágódunk, hogy Rollins vagy McIntyre – Bálor romokba döntheti a papírformát!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tudja valaki, hogy egyáltalán miért került ki Strowman a meccsből? Mert biztos nem sérült, ha Balorral meccselt.

  Kedvelés

    1. Nos, valószínűleg még Reigns volna a bajnok, ha nem adta volna le a címet. Így visszaadták Lesnarnak, de hogy Strowman karaktere ne gyengüljön, megtámadta Corbin a meccs előtt. Éppen ezért járt volna Braunnak egy visszavágó… Ezért nem tudták egyből kiírni őt a címmeccsből.
     Nem biztos, hogy valóban úgy van-e, ahogy leírtam, de szerintem erről lehet szó.

     Kedvelés

 2. Bálornak győznie kell. Minden adáson ott van, jó a ringben, és ez a feud is sokkal izgalmasabb, mint a Lesnar vs Strowman III.
  Összegezve, én még azért nézem a WWE-t, mert hiszek a tündérmesékben.

  Kedvelés

 3. Nem fog itt borulni semmilyen papírforma (persze legyen úgy, de szerintem erre 0 az esély)
  Az is lehet, hogy a WWE egyszerűen kiszámította, hogy itt a New Era-ban már mindig a meglepőt várják az emberek, ezért alázzák ennyire Bálort, hogy az emberek elhigyjék, hogy van esélye.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s