5 NXT-s, aki felbukkanhat a Rumble-ben!

Tavalyhoz hasonlóan idén is lehet néhány szerencsés a harmadik branden, akinek megadatik, hogy belépjen az ikonikus összecsapásba. 

2018-ban Andrade, Adam Cole, Kairi Sane, vagy épp Ember Moon mérethette meg magát, így joggal bizakodhatunk, hogy ezúttal is adódnak majd NXT-s titánok.

Velveteen Dream

Kimondottan szabad a hétvégéje, hisz maximum egy tapingelt-meccs vár rá jövő hét szerdára Adam Cole ellenében. Velveteen is többször adott már hangot annak, hogy szívesen a Rumble részévé válna.

Matt Riddle

Mint ahogyan a King of Bros is. Matt Riddle-nek sem kellene kétszer mondani, hogy lépjen be. A hétvégén Kassius Ohnóval mérkőző titán foga leginkább Brock Lesnarra fáj, de azért a Rumble-ben sem vetne meg néhány percet.

Aleister Black

Hacsak valami egetverően nagy meglepetés nem történik, Aleisternek tényleg a szombati lehet az utolsó NXT-s meccse. Ebből kifolyólag, nincs is jobb alkalom debütálni a Main Rosteren, mint a Royal Rumble.

Tommaso Ciampa

Big Daddy Ciampa attól függetlenül is jöhet, hogy címvédő. Tavaly Almas hasonló módon kapta meg a lehetőséget.

Shayna Baszler

Csakhogy a hölgyek se maradjanak ki a sorból. Shayna szintén bajnok, de ez akkor sem lesz akadály ha az is marad. Anélkül meg egyenesen realitás, hogy belépjen a Women’s Rumble-be.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s