Brie Bellát depresszió gyötörte miután eszméletlenre rúgta Liv Morgant

Bizonyára rémlik még őszről a szóban forgó eset, amelynek következtében a Riott Squad oszlopos tagja agyrázkódást szenvedett. 

Brie akkortájt igencsak elő volt véve – sokak szerint megérdemelten, de persze voltak, akik kiálltak a Bella-lány mellett ‘történnek balesetek’ címszóval.

“Tizenkét éve birkózom már, de őrületes, hogy milyen nagymértékben kaptam az ívet az egyik legnagyobb hibám után. Nem vagyunk tökéletesek, mindannyian követünk el hibákat. Tudjátok hányan sérültek már meg a ringben? De mégis, valamiért úgy bántak velem, mintha én volnék az ördög. 

Soha nem láttak még annyira megtörve, mint akkoriban voltam a Lives-esettel. Depresszióba zuhantam, és abban sem voltam biztos, hogy vissza tudok térni a céghez. Ezerszer rosszabbnak éreztem mindent, amit összehordtak rólam. Le kellett ülnöm, majd mérlegelnem, hogy ha a lányom volna ebben a helyzetben, mit várnék el tőle? Érezze magát ennyire rosszul, vagy álljon ki magáért és mondja azt, hogy csesszétek meg?! 

Hibát követtem el, igen, de a sérülés nem volt olyan súlyos. Ilyen a biznisz, amiben forgunk – tudjuk mire vállalkoztunk!” – mondta Brie a tegnap már említett Digital Spy-os interjúban.

Hozzátette: nem volt közöttük harag Livvel.

4 című bejegyzés “Brie Bellát depresszió gyötörte miután eszméletlenre rúgta Liv Morgant” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Lehet, hogy ilyen a biznisz, de hibát hibára halmoz(ott), több esetben majdnem a saját nyakát törte, nem egy majdnem komoly sérülést okozott másnak. 12 év után egy alapvető egyszerű rúgást sem tud megcsinálni? Elnézést, lehet, hogy ilyen a biznisz, de amatőr szintjén mozog, ennyi év után. Bármit csinál, abból botchamania lesz. Nem való a ringbe, max biodiszletnek.
  Bármilyen más szakmában, ha alapvető hibát követsz el ennyi év után, egyszerűen kirúgnak, mert retardnak számítasz és kész.

  Kedvelés

 2. Tökéletesen meg tudom érteni Brie-t. Bakker ez egy ilyen biznisz.
  Paige pl. mit mondjon? Hosszú idő után visszatért és egy rossz mozdulat haza is baszta a karrierjét. Megtörtént, mégsem lett Sasha egy szörnyeteg.
  Vagy Becky 😀 . Ő konkrétan kihagyta a “nagy meccsét” mégsem lett belőle hiszti.

  Nem is értem. Oké, hogy a Yes kicket lehet finomabban csattogtatni, de ha így jött, most mit csináljon szerencsétlen.

  Kedvelés

  1. Az a baj hogy nála nem csak ez az egy volt hanem ebben az idoszakban kb minden meccsen volt olyan mozdulata hogy masra veszelyes volt és bizony csiszolni kell ezen hogy minnel biztonságosabb legyen különben bármennyire is véletlen nem sokan akarnak majd vele dolgozni (nia is kezd ez a kategória lenni meg néha ronda bár mivel ő kb egy éve se kezdte nála szerintem megbocsájthatóbb mint akik régóta ezzel foglalkoznak és elvileg lett volna idejük gyakorolni)

   Kedvelés

  2. alapból ott kezdődött a probléma hogy rohadtul senki nem akarta őt újra a ringben látni
   csak azt láttuk hogy jönnek vissza ezek a borzalmas divák és veszik el az időt és a lehetőséget a tehetséges pankrátorok elől
   aztán ezek után még ilyen brutális hibákat vétett

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s