“Egy dolog a pénz, és egy egészen másik a kreatív szabadság!” – Cody a Kenny Omegát körülvevő szituációról

A korábbi IWGP Heavyweight Champion Kenny Omega szerződése bő egy hét múlva jár le a New Japan Pro Wrestlinggel, vagyis onnantól dől majd el hivatalosan, hogy hol folytatja a pályafutását. 

Nagyon sokat beszéltünk már arról, hogy akár a WWE-ben is kiköthet. Nyilván a WWE és az All Elite Wrestling a két legvalószínűbb opció, hisz a New Japan márcsak abból fakadóan is kiszállt a partiból, hogy a jövőben nem kívánnak együttműködni az AEW-vel.

“Kenny szabadúszó, és minden kétséget kizáróan a világ legfelkapottabb szabadúszója. Mindig az ELITE részét fogja képezni – legyen is szó a folytatás tekintetében akármelyik promócióról. Mindannyian támogatjuk őt a döntésében. Ugyanakkor, persze szeretném, hogy ha nálunk kötne ki, hisz mégicsak egy eredeti ELITE-tagról beszélünk a személyében. Ami a legfontosabb számára – és ez akár faktorrá is válhat -, hogy a pénz csak egy dolog. A kreatív szabadság pedig megint másik történet!” – véleményezett Cody a Breaking Kayfabe podcastben.

Azt ugye tudjuk, hogy utóbbi mennyire fontos Omegának. Pletykálták, hogy megadná neki a WWE, de ilyen kiváltságban szinte senki nem részesült eddig a szervezetnél.

A vasárnapi Royal Rumble beszédes lehet Omega jövőjének szempontjából. Ha a WWE le tudta igazolni, bizonyára a szerződéséből is kivásárolták és akkor benne lehet a Rumble-ben.

Ha nem lesz, csak az a várakozás erősödik, amelynek értelmében az All Elite-nél ver tanyát.

4 című bejegyzés ““Egy dolog a pénz, és egy egészen másik a kreatív szabadság!” – Cody a Kenny Omegát körülvevő szituációról” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem inkább az elite lesz neki a favorit de mégis idegőrlő hogy vasárnap rumble és nagyon nagy a csend a tényleges irányról….lehet omega addig hallgat aztán vasárnap aláír az aewhez :’D örülnék ha a wwe-be jönne mert nagyon sok jó feud jönne ki belőle és valszeg vele nem tehetné meg a csodás kreatív csapat hogy elsüllyesszék de az is érthető lesz ha codyékhoz megy

  Kedvelés

 2. Azert nem kaptak meg kreativ iranyitast mert sokaknak nem is volt nem kovetem minden nap a new japant de sem ajnek sem nakamuranak sem finn vagy gallowsnak andarsonnak nem volt kreativ iranyitasuk viszont kenny ebben a legjobb ő nem csak azt tudja mi jo az uzletnek de azt is mi jo maganak es a nezoknek es ebben a legjobb omega.

  Kedvelés

   1. Ja hat ezt nem tudtam sorry pedig nekem nem nagyon tunt fel hogy barmelyikuk sajat lreativ kontrollar lettek volna de akkor ezt rosszul tudtam.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s