CM Punk megint összefüggésbe hozható az All Elite Wrestlinggel

Valami igazán furcsa történt nemrégiben, ugyanis a Redbubble egyik szerkesztője egy márkajogot sértő felszólítást kapott egy CM Punk-ot ábrázoló képe miatt. A jogsértés a Creative Ventures, Inc kérvényezte, akit inkább a másik nevén, a Pro Wrestling Tees-en ismerhetünk. A sértés megjelöléseként pedig az AEW szerepelt!

Kicsit térjünk ki a Pro Wrestling Tees-re, hiszen lehet, hogy többen nem ismerik őket. Nos a cég egy pankrációs ajándéktárgyak forgalmazásával foglalkozó shop, emellett ők a hivatalos partnerei, és értékesítői az újonnan indult All Elite Wrestling-nek. Ebből kifolyólag pedig egyből arra gondolhatnánk, hogy az All Elite Wrestling és a Pro Wrestling Tees tervei között szerepel egy CM Punk-ot ábrázoló ajándéktárgy, és emiatt léptek akcióba a jogok miatt.

Punk jelen volt a Starrcast eseményen, ami egy hivatalos esemény volt az All In előtt, majd később Cody is bejelentette, hogy hivatalosan is megkeresték Punk-ot, tehát nem érdemes kizárni a lehetőséget.

Íme a jogsértés

https://statics.sportskeeda.com/editor/2019/01/37d6a-15482720886426-800.jpg

Emellett a Creative Ventures, Inc benyújtotta a jogkérelmeket a Golden Lovers márkanévért, amivel tulajdonképp egyértelműsítették Kenny Omega és Kota Ibushi érkezését.

DE még mielőtt bárki a tenyerét dörzsölné FONTOS kiemelnünk, hogy ez csak egy spekuláció, hogy az All Elite Wrestling-hez szerződnek a fent említett sztárok.

Egy gondolat a(z) “CM Punk megint összefüggésbe hozható az All Elite Wrestlinggel” című bejegyzésnél

  1. Talán ez több sima PR akciónál az AEW részéről, egyre több jel mutat abba az irányba, hogy valamilyen egyesség született a felek között. Ha létrejött a megállapodás várni fognak a nyilvánosságra hozatallal addig amíg a legnagyobbat üti. Ha nem akkor nagyon jól irányítják magukra a figyelmet.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s