Finn Bálor a Rumble-ről, Cena gesztusáról, valamint a Vince-szel való kapcsolatáról

A legelső Universal Champion mostanság újra a régi fényében tündököl, hisz sikert-sikerre halmozva kaparintotta meg az első számú kihívói jogot.

John Cena pinnelésével váltotta meg tehát jegyét a Royal Rumble-re, de alaposan fel kell majd kötnie a gatyóját, ugyanis a szemközti sarokban Brock Lesnar lesz látható.

“Dávid és Góliát harca lesz ez. Az emberek nevettek, mikor Dávid kijelentette, hogy megküzd Góliáttal. Bizonyára engem is sokan nevetnek ki, de majd meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet, miután elbukik a Fenevad!” – értékelte első körben a közelgő találkozót Bálor a TV Insidernek.

Ezután megemlékezett arról is, hogy John Cena elismerte őt a Fatal-Four Way végén.

“Méretes staféta volna adott esetben, egyenesen minden idők legnagyobbjától. A mérkőzés végén látott jelenet rögtönzött, be nem tervezett, klasszikus John Cena-pillanat volt. Felnézek Johnra, amióta csak betettem a lábam a WWE küszöbén. Az NXT-s időmben is bátran fordultam hozzá tanácsért, ő pedig mindig segítőkészen viselkedett. Mindannyiunk számára a megtestesült professzionalizmus mintája. Megtisztelve éreztem magam a szavaitól, és remélem, hogy igazolni tudom őket a jövőben!” 

Végül jött az egymilliós kérdés, nevezetesen, hogy milyen a kapcsolata Vince McMahonnel.

“Őszintén szólva, nem tudnám jellemezni a kapcsolatunkat. Nem vagyok biztos abban, hogy hisz-e bennem vagy sem. Amikor megérkezek egy adott esemény helyszínére, utánajárok, hogy aznap miben leszek érdekelt, aztán megyek és teszem a dolgom a ringben. Engem ez jellemzett az elmúlt 18 év során.  Én nem az a fajta srác vagyok, aki ötletbörzével ostromolja a másikat és mindenféle csavarokat tenne a sztorikba. Csak megyek, és végzem a dolgom. Amit mondhatok Vince-ről, hogy szemtől-szemben tiszteletet tanusít az irányomba, de ettől se több, se kevesebb a kapcsolatunk!” – zárta gondolatait Bálor.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s