Triple H edzésbe állt!

Triple H megint bizonyította, hogy nem erről a bolygóról származik!

És ha edzésbe állt, alighanem ott lesz a WrestleMania 35-n is, amelyre Batista ellen van számára kilátásban egy összecsapás – feltéve persze, hogy a Dűne című film munkálatai nem ütköznek a viszállyal.

Triple H és Batsta újabb programjának az ezredik SmackDownon ágyaztak meg, amikor is az Animal finoman emlékeztetett, hogy Hunter még sosem győzte őt le.

Több se kellett Trips egójának ahhoz, hogy mocorogni kezdjen. A Crown Jewelen azonban egy mellizom-szakadás képében jelentkezett az arra irányuló veszély, hogy semmi nem lesz a párharcból.

Hunter viszont tegnap a TakeOver konferenciahívásán tudatta a nagyvilággal, hogy egy hete megkapta az engedélyt ahhoz, hogy visszatérjen az edzésekhez – amelyek az elmondása szerint egyelőre borzasztaóan kellemetlenül hatnak.

Egy gondolat a(z) “Triple H edzésbe állt!” című bejegyzésnél

  1. Hát most erre is mit mondjon az ember….oke még egy batista elleni feud talán jó lenne mert mindketten formában vannak de már a wwe-nek be kellene látnia hogy nem az 50+-os legendákat visszarángatni és meccseltetni (akkor is ha ők akarják) mert egyrészt nekik már szenvedés a nézőknek nézni szenvedés és semmi értelme és ez van ahelyett hogy tehetségeket építenének fel hogy egyszer ők is ilyen szinten legyenek…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s