A WWE cáfolja, hogy Ronda Rousey távozik a szervezettől

Dave Meltzerék a tegnapi nap folyamán kisebb lavinát indítottak el a jelentésükkel, amely arra irányult, hogy Ronda Rousey a WrestleMania 35-tel befejezi a WWE-s munkásságát. 

Az internet megőrült  – mintha nem lett volna már eddig is közismert Ronda kapcsán, hogy családot szeretne alapítani a párjával. Mindenesetre tény, hogy Twitterre fellépve szinte csak erről lehetett olvasni a szaksajtó képviselőitől.

A TMZ-nek sikerült utolérni a WWE-t, ahonnan aztán egyértelműsítették, hogy Rouseyt 2021 áprilisáig köti szerződés a céghez. Hozzátették: a családalapítás egy ettől független és személyes történet.

Az ismertnek vélt képlet szerint Rousey a Survivor Series környékén jelezte, hogy a WrestleMania 35 nyomán tartana egy nagyobb szünetet. De mivel a hozzá közel állók elmondása szerint nagyon boldog a WWE-ben, a szóban forgó nem végleges távozás lesz, hanem csak egy átmeneti időszak, amelyet követően még visszatérhet. A WWE már a szerződéskötés idején is tisztában volt Rousey ambícióival, így ennek szellemében igazolták őt le.

Az általános hiedelem szerint az elhatározás már a nyáron megtörtént, hisz Ric Flair nem véletlenül jelentette ki, hogy Rousey a WrestleMania-ig lesz érdemben a szervezettel. A legenda igencsak szorgalmazta, hogy lánya még a távozás előtt összecsaphasson Rondával – de nyilván Flair a WrestleMania-ban gondolkodott, és nem a végül bekövetkező Survivor Seriesben.

A címvédő RAW Women’s Champion egész biztosan érdekelt lesz a Mánián. Várakozások szerint Becky Lynch vagy/és Charlotte Flair ellenében teszi kockára trónját- és veretlenségét.

4 című bejegyzés “A WWE cáfolja, hogy Ronda Rousey távozik a szervezettől” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. volt már olyan meltzer féle pletyka ami végül bejött? mintha minden hülyeséget megírna hogy fennmaradjon a neve

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s