Csapatban köthet ki Andrade és Rey Mysterio

Az elmúlt hetek során bebizonyosodott, hogy akárhányszor rakják egy ringbe ezt a két srácot, mindig instant klasszikus a vége. 

A történet azonban csavart kaphat, hisz a PWInsider értesülése szerint a WWE berkeiben gyakori témát képez, hogy face turnt adjanak Andradénak.

Mitöbb, ennek következtében kialakulhat egy friss latin-stable, ugyanis a hírek szerint Sin Cara is betársul majd Andrade és Mysterio mellé.

A WWE eltökélt, hogy a következő nagy hispán sztárt kreálják meg Andrade személyében, ezt pedig nagyban segítheti a Mysterióval folytatott program.

Arról egyelőre nem lehet hallani, hogy a potenciális face turn megtörné-e az egyébként gyümölcsöző munkakapcsolatot Andrade és Zelina között.

2 című bejegyzés “Csapatban köthet ki Andrade és Rey Mysterio” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. De már megint kezdik amúgy a hülyeséget vissza hozzák reyt azért hogy tag meccsekben legyen majd….anno is ez volt visszajött és egybe raktak caraval és talán még címet se kaptak plusz elég nagy elpazarlása ez reynek aki még mindig az egyik legjobb high flyer és számtalan jó feud nézne ki neki…..bár ez az almas team annyiból lenne jó ha egy idő után mondjuk övet nyernek aztán almas heel turn és feud nagyon jó meccsekkel

    Kedvelés

  2. Sin cara…..hagyjuk már pls….inkabb grán metalik legyen úgysincs a tehetsége szintjén kezelve és nem botchamania mint cara

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s