Dolph Ziggler megerősítette távollétét a WWE-től

A korábbi WWE World Champion nem szerepelt még idén tévés adáson, mindössze két Live Event fellépése van a múlt hétvégéről. 

Ziggler a Chris Van Vlietnek adott interjújában kijelentette, hogy nem hivatalos a ma esti Royal Rumble-re, minek nyomán stand-up comedy fellépése van Pheonixben.

“Gyakorlatilag szerződés alatt állok, de nem kell megjelennem a Royal Rumble-n. Stand-up comedy fellépésem van aznap estére!” – árulta el Dolph.

“Szabadságon vagyok, ami a WWE-t illeti. Tíz évbe tellett, mire eljutottunk idáig, úgyhogy meglátjuk milyen irányt vesznek a dolgok. Mint mondtam, másként zajlik közöttük a munka, mint ami a szerződésben van. Kézfogás alapján működünk együtt. Mindenemet a ringben hagytam, szóval lassan kiderül, hogy van-e módom még ennél is többre!” – folytta Ziggler, aki tavaly meglehetősen hasonló cipőben járt és végül #30-ként lépett a Rumble-be.

3 című bejegyzés “Dolph Ziggler megerősítette távollétét a WWE-től” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az a baj Zigglerrel, hogy hibátlan in-ring előadó, solid a mikrofonnal, viszont semmilyen személyisége nincs a karktereibrn (hogy ringen kívül van-e, nem tudom, biztos ha stand-upozik).

    Kedvelés

    1. Szerintem azert van egy kis szemelyisege latszik rajta amikor ezt a nagykepu majmot alakitja heelkent viszont facekent tenyleg nincs.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s