HIVATALOS: Dean Ambrose távozik a WWE-től!!

A mai napon szárnya kapott pletykákra hivatalos közleménnyel reagált a WWE! 

A PWTorch szellőztette meg, hogy Dean Ambrose nem hajlandó megújítani a hamarosan lejáró kontraktusát, amelynek nyomán elhagyja a szervezetet.

Azóta is minden erről szólt, a WWE pedig nemrég közleményt adott ki szupersztárjuk kapcsán.

“Dean Ambrose (Jonathan Good) nem újítja meg az áprilisban lejáró szerződését a WWE-vel. Hálásak vagyunk, és nagyra értékeljük mindazt, amit értünk és a rajongókért tett. A legjobbakat kívánjuk neki, s reméljük, hogy egy nap még visszatér hozzánk!” 

Dean Ambrose 2011-ben került a WWE-hez. Az FCW-s időszaka után 2012-ben debütálhatott a Main Rosteren, egész pontosan a Survivor Series PPV-n a Shield nevű – azóta legendássá váló – formáció tagjaként. Majdhogynem az összes címet begyűjtötte a karrerje során, Grand Slam bajnokká vált – és megannyi emlékezetes pillanatot kreált a cég történetébe. 2016-ban elhódította a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet – amely az egyik, ha nem legszebb momentum volt számára, hisz Shield-testvéreitől vette át a stafétabotot.

Az évek során meghatározó tagja lett a WWE-nek, és rászolgált a vasember jelzőre. Jószerével egyetlen fellépést sem múlasztott, míg nem aztán elszakadt a tricepsze 2017 decemberében. A lábadozás alatt életveszélyes állapotba került egy fertőzés miatt, és bár tavaly nyáron visszatért – mintha csak árnyéka lett volna önmagának.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s