Nia Jax a novemberi incidensről

A korábbi RAW Women’s Champion egykettőre a pellengéren találta magát azok után, hogy szó szerint kiütötte Becky Lynchet a Survivor Seriesről. 

Lynch orrtöréssel- és agyrázkódással zárta a PPV előtti RAW-t, amelynek nyomán hetekig nem engedték őt ringbe. Jaxnek azóta sem felejt a WWE Univerzm, függetlenül attól, hogy az esettel mindenki csak profitált.

“Tudom, hogy rossz, de nézd meg mennyivel jobb lett Beckynek, nekem – és nem utolsó sorban magadnak, mint heel!” – mondta neki Charlotte az esetet követően.

“Akkor nem igazán tudtam így tekinteni a történtekre, hisz a halálba kívántak. Néhány tweet igencsak túlfeszítette a húrt. De aztán Charlotte hatására végül elkezdtem más megvilágításba helyezni a dolgot. Olyasmi ez, amelyre örökké emlékezni fognak!” – tette hozzá Nia, miközben a Bleacher Reportnak nyilatkozott.

Amennyiben Becky megszerzi a RAW Women’s Championshipet, a WrestleMania után könnyedén viszályba kezdhetnek egymással.

2 című bejegyzés “Nia Jax a novemberi incidensről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Örökké emlékezni fognak arra, hogy egy kövér tehetségtelen előadó, aki még veszélyes is és magát fényezi, hogy másnak nagyon komoly sérülést okozott.
    Kár, hogy valakinek rögeszmélye a wwe-nél, hogy kell egy kövér nagydarab gonosz karakter a női divizióba. Én inkább lecserélném crossfites amazonokra mert akkor talán lenne némi teljesitmény meg esetleg erő is a háttérben, nem csak ügyetlenkedés meg nyers veszély.

    Kedvelés

    1. Ezt amugy en sem ertem miert kell allandoan egy kover csaj a wwebe ha heel ha face minek eddig mind tehetsegtelenek voltak nia is semmit nem mutat a ringben most meg konkretan lealazzak deant vele.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s