SmackDown LIVE Előzetes, január 29. – A Rumble következményei

A kékek szempontjából talán több a válaszra váró kérdés, így bizonyára egy kimondottan érdekes adásnak nézünk elébe a szuperhétvége zárásaként. 

Shinsuke Nakamura visszaszerezte a US címet, Shane és Miz elhódították a csapatbajnoki aranyakat, Bryan védett Rowan segítségével, Becky Lynch pedig megnyerte a Rumble-t. Eseménydús hétvégét zártak a SmackDown titánjai.

NakAmerica újra erős!

Shinsuke okosan osztotta be a fondorlatokat, így végül győzelmet érően mattolta Rusevet – aki mindössze három hétig mondhatta magát bajnoknak. Hogyan reagál a Bulgarien Brute?

Shane-ék ünnepelnek!

Bejelentésre került, hogy az új bajnokok megtartják a kis ünnepélyüket, azután, hogy legyőzték a Bart a címekért. Cesarónak és Sheamusnek bizonyára akad elszámolnivalója, hisz a WrestleMania után megintcsak egy szedett-vetett párossal szemben maradtak alul.

Rowan?

Daniel Bryan segítségére nem várt személy sietett. Eric Rowan lelki nyugalommal vette magát a mitsem sejtő AJ Stylesra, aki így elveszítette a visszavágóját. Miben rejlik a friss szövetség magyarázata? Hol van Harper? De ami a legfontosabb, mitévő lesz Styles?

The Man goes after Ronnie!

Becky Lynch megnyerte a Rumble-t Charlotte Flair kiejtésével, vagyis megváltotta a jegyét a WrestleMania főeseményére. Bizonyára nem lesz zavartalan Becky aktuális szegmense, hisz Charlotte aligha tudja majd lenyelni, hogy megannyi küzdelmes percet követően olyasvalaki ejtette ki, akinek alapjáraton semmi keresnivalója nem volt a meccsben.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s