Brock Lesnar akár még az All Elite Wrestlingnél is kiköthet

Az év szenzációja volna ha a címvédő Universal Champion felbukkanna a frissen alakult promóciónál. 

Lesnar tavaly belengette, hogy visszatérne a UFC-be, így Vince sebtében kezdte az asztalra borítani a malacpersely tartalmát. Ahelyett, hogy aranytojást tojó tyúkja lelépett volna a Crown Jewelt követően – újra elkötelezte magát és másodszor is ráakasztották a világbajnoki címet, amely által Vince tovább fialtathatta.

Mostani érdekeltsége azonban alighanem véget ér a WrestleMania nyomán. Dave Meltzer szerint Paul Heyman háromfrontos tárgyalásban lesz majd aktív Brock Lesnar szolgálataiért. A WWE és a UFC mellett nem meglepő módon az All Elite Wrestling a harmadik opció.

Tudjuk, hogy Lesnarnak mi az első és legfontosabb, abból pedig történetesen tonnaszámra áll rendelkezésre Kahnéknál. Meltzer a minap már azt is megszellőztette, hogy Chris Jericho össze akar csapni Brock Lesnarral az AEW kötelei között.

Hacsak egyszeri dologra is, de bizonyára nem esne nehezére az AEW-nek kicsengetni egy félmillió dollár fölötti ajánlatot, amelynek köszönhetően megszerezhetnék Lesnart.

Hisz az kristályosodik, hogy ott szerepel ahol a leginkább honorálják a személyét.

7 című bejegyzés “Brock Lesnar akár még az All Elite Wrestlingnél is kiköthet” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Valljuk be,ezen a szinten mindenki ezt csinálná a helyében. Valag pénz,pár fellépés, ott is meccs pár havonta,közben meg pár F5 és repülés pár helyszínre. A bankszámla meg csak gyarapodik.

  Kedvelés

 2. Az AEW-t kizártnak tartom. Lehet, hogy egy valag pénzt fizetnének Lesnarnak, de ha Cody tartja a szavát akkor Lesnar is ugyanazt a fizetést kapná, mint a többi. Ami Lesnarnak meg nem biztos, hogy tetszene. Jobban tetszik neki a havi zsíros csekk, mint az egyszeri.

  Kedvelés

 3. A termékei/póló, figura, interaktív játékokban a fizetős karakterei,-és annak fejlesztései/ bevetele a WWE nek magas fölénnyel veri a többi aktiv és inaktiv birkózóét. Akármilyen ritkán lép fel ez a rész elvehetetlen Brock Lesnartól. Olyan bevételt teremt hogy bármit megengednek,-és megadnak neki. Ha tényleg mindenki utálná mindenhol, akkor nem vennék a cuccokat. Sajnos pl Cezaro eladásai csak az alsó szegmens közép alatti részében vannak az is csak azért mert kicsit felhozta a BAR, addig ott sem volt. Ezért nem lesz bajnok. Taker meg most is a felső szegmen negyedik legjobban eladható karaktere. Igy tehát Lesnar az arany gyapjú!!!!! Mindent visz!!!! És Ki ne tenné ugyanezt a helyében!!!!!! Kevesebb meló rengeteg pénz!!!!!! Aki azt mondja nem az ÁLSZENT!!!

  Kedvelés

 4. Nehogy betegye a lábát az AEW-be. A WWE-t már tönkrevágta.. maradjon csak itt, vagy menjen az UFC-be, nem kell, hogy egy életképesnek tűnő szervezetet is szétcsesszen.

  Kedvelés

 5. Direkt bejatssza hogy vince papa meg tobbet vegyen elo. De har nincs pénze szegénynek nyugodtan menjen el senkinek se hiányozna

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s