Címmeccsből-címmeccsbe? Finn Bálor újra az Intercontinental Championship környékén!

24 órával azután, hogy alulmaradt Brock Lesnarral szemben, Finn Bálor a WWE Univerzum elé lépett, hogy szóljon néhány szót a kíméletlen ütközetről. 

Beszédét csakhamar félbeszakította a címvédő Intercontinental Champion, Bobby Lashley. Látszólag indokolatlanul kötöttek bele Bálorba, aki erre leoltotta Lashleyt. A bajnok nem vette jónéven, így hát nekiesett korábbi riválisának. Úgy hiányzott ez Bálornak a Royal Rumble után, mint egy kavics a cipőjébe.

A szegmens következtében, Bálor Mánia-szezonja jó eséllyel az Intercontinental Championship körül forog majd.

Akár már az Elimination Chamberen találkozhatnak Lashleyvel.

9 című bejegyzés “Címmeccsből-címmeccsbe? Finn Bálor újra az Intercontinental Championship környékén!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem azt akarják vele mint Nakamurával. Ugye ő bukta sorra az övlehetőségeket és amolyan tessék cserébe megkapod a kissebb övet játszák el vele. Bár már régóta kiárna neki egy öv de nem ilyen indokok miatt kellene neki oda adni. Amugy meg érdekes lesz ez az egész dolog. Márcsak azért is mert ha Balor megy Lashley ellen az EC-n akkor Rollins-nak nem tudom ki lesz az ellenfele a WM előtt ugyanis neki is elindult valami Lashley-vel. Ugyanígy forditva ha Rollins kapja meg Lashley-t akkor megintcsak Balorral lesz ugyanez a helyzet. Kíváncsi vagyok hogy oldják meg.

  Kedvelés

  1. Simán el tudok képzelni egy Rollins versus Mojo Rawleyt – tekintettel Mojo hétfői promójára. Oké.. elég nagy faszságnak hangzik, de valakit oda kell tenni a FastLane-re Rollinsnak felhozó meccsre.

   Kedvelés

 2. Ebből is látszik, hogy mennyire számolnak komolyan a main mezőnyben.
  Semmi keresnivalója nem volt brock ellen, egyszerűen annyira le lett gyengítve a karaktere, hogy nem, semmi esélye nem volt, hogy egy lesnar kaliberű valaki ellen akár egy fikarcnyi esélye is legyen.
  Mikor felkerült és az első rawján két valakit is legyőzött, az egyik ráadásul roman volt, az első ppv-jén universal bajnok lett (az első), álomban nem hittem volna hogy ilyen szinten fogja végezni.
  TELJESEN
  újjá kéne építeni a karakterét, hogy valamikor ismét hiteles bajnok legyen belőle.

  Kedvelés

  1. Ugyanazt a Bálort néztük mi az elmúlt másfél hónapban? Csakmert akit én láttam, az megverte McIntyre-t, lepinnelte Cenát, és egyenrangú ellenfélként volt erősen bookolva Strowman és Lesnar ellen. Utóbbi kapcsán, halandó karakter időtlen-idők óta nem birkózott ilyen kiegyenlített meccset Brockkal.

   Kedvelik 1 személy

   1. Mahallal is elkezdtek meccseket nyeretni amikor a piac miatt szükség volt rá de attól mert évekig semmire nem használták és hirtelen megnyerettek vele nagy meccseket nem lett komolyan vehető…..

    Kedvelés

     1. Hát ahogy kezelve vannak a wwe-ben nem……miért balor amióta feljött volt értelmes feudja vagy bármi érdemleges amit nyert volna?Mert sajnos igen szomorú kimondani de balort jelenleg ezen a szinten kezeli a wwe….De még rosszabb mert ő még main event futást sem kap….

      Kedvelés

   2. Csak azért nyert nagyokat mostanában, hogy valamelyest eladható legyen brock ellen.
    De ahogy lecsengett a meccs máris lejjebb rakták a lécet, nem akarják a mein eventek közelében tartani.

    Kedvelés

  2. Na és ne feledjük az eddig megállíthatatlannak tűnő Démon alteregóját, aki képes volt legyőzni egy Rollins-t, Styles-t, Corbinon pedig szabályosan átgázolt.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s