Dolph Zigglert meglepte, hogy Dean Ambrose távozik a WWE-től

A szabadságon lévő Dolph Ziggler is elmondta véleményét az elmúlt napokban igencsak nagyító alá kerülő kollégájáról, Dean Ambrose-ról. 

Ambrose nyolc éves szolgálatot követően int búcsút a WWE vándorcirkuszának a különböző vélt vagy valós okok nyomán. Ziggler a Busted Open Radio adásában osztotta meg a gondolatait, illetve arra is kitért, hogy milyen személyiséggel bír Ambrose a színfalak mögött.

“Nagyon meglepett. Nem tudom, hogy a hozzá közelebb állók közül ki milyen mértékben volt beavatva ebbe, és nem is akarok találgatásokba bocsátkozni – mindenesetre nem véltem felfedezni különösebb jelét ennek az egésznek. Amit én láttam, az az, hogy mindig jutott neki egy szelet a tortából, érdemben volt része a dolgokban és a rajongók is odáig voltak érte. Amit viszont megértek, hogy vannak bizonyos emberek, akik szeretnek szimplán továbblépni és valami másba kezdeni!” – mondta az Ambrose-t övező szituációról.

“Néha nehéz kiigazodni rajta. Végtelenül kedves fickó egyébként, nem utolsó sorban pedig imádja a bizniszt, a birkózást. Csak a maga dolgával foglalkozik, és többnyire elvan a saját kis világában. Jó barátságot ápolok a feleségével, Renee Younggal, de Dean az más tészta. Úgy értem, ha együtt van meccsünk, egyeztetünk előtte meg minden, csak épp eltér picit a szitu az átlagostól. Barátságos alkat, de mint mondtam inkább a maga dolgával törődik. Talán ezen van a hangsúly most is!” árulta el továbbá arról, hogy milyen figura Dean a színfalak mögött.

Kíváncsian várjuk a RAW-t, és hogy visszaköszön-e majd az elmúlt pár nap valamilyen formában.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s