Triple H mindent feltett Seth Rollinsra, de vajon az Architect be tudja majd végezni a küldetést?

Idestova öt éves története van műr egymással Brock Lesnarnak és Seth Rollinsnak, akik most a WrestleMania 35 főeseményén feszülhetnek egymásnak a Universal Championshipért. 

Az mindenekfelett tiszta sor, hogy Hunter érvényre tudta juttatni az akaratát, amely arra orientálódott, hogy Rollins nézhessen szembe Lesnarral a Mánián. Triple H ugyanis hiszi, hogy kegyeltje képes lehet betölteni a Roman Reigns távozásával keletkezett űrt. Az űrt, amelyről csak október végén derült ki, hogy milyen mély is igazán.

A hétfői szegmens következtében kijelenthető, hogy Rollins sinen van. Ami Vince-t illeti, kis túlzással eret vághatott, hisz ami ebben a tizenakárhány percben lejátszódott, olyasvalami volt, amelyért ölni tudott volna az elmúlt években, hogy meglegyen Reignsnél.

“You Deserve It!” 

“Take His Title!” 

“Slay The Beast!” 

E árom nagyon masszív chant volt hallható, mindamellett, hogy Rollins pokolian over volt.

Az este végén megszületett a döntés, mindenki örült, hisz Seth választása hivatalosan is Lesnarra esett. Jóllehet még ha első körben méretes zakót is szabtak a Beastslayer-várományosra – még nagyon hosszú a Mánia-szezon, amely alatt lesz idő törleszteni.

Seth Rollins és Brock Lesnar történelme egészen 2014-ig vezethető vissza. Az abban az évben streaket törő Lesnar a SummerSlamen hódította el a WWE World Heavyweight Championshipet, miután valósággal átgázolt John Cenán. Egy hónappal később a Night of Championson visszavágóztak, és bár ezen az estén úgy tűnt Cenának megvan Lesnar ellenszere – érkezett Rollins, aki botor módon a beváltás mellett döntött. Ekkortájt ugye még javában volt Mr Money in the Bank, amelynek előnyeire nem egyszer hívta fel a figyelmet. A szerződés érvényre juttatása nem sikerült, mindazonáltal Lesnarban mély nyomot hagyott az elszenvedett Curb Stomp.

A 2015-ös Royal Rumble-n ismét találkoztak. Már a felé vezető út is viharos volt, nem beszélve a PPV-ről, amelyen Rollins kihívhatta Lesnart – Cena mellett – a címért. Feladta a leckét a Fenevadnak, a sarokról a kommentátor-asztalra kiosztott Diving Elbow pedig megalapozta a végjátékot. Rollins nyeregben érezhette magát, de azért a biztonság kedvéért bevetette volna a táskát is fegyverként. Lesnar kapcsolt, és az F5-val gátat szabott a feltörekvő titán álmainak.

A következő állomás a kis túlzással legendássá váló WrestleMania volt, San Joséban. Brock Lesnar a főeseményen tette kockára a WWE World Heavyweight Championshipet Roman Reignsszel szemben. Az öldöklő prizefight végén azonban Seth Rollins bizonyult a nevető harmadiknak. Beváltotta Money in the Bank táskáját – azzal együtt, hogy első nekifutásra Lesnart célozta meg. A második Curb Stompot F5-val kontrázta volna a bajnok, de Reigns leterítette őt egy Spearrel. Rollins kapcsolt, majd osztotta a Curb Stompot Reignsnek, és egy “Thank You So Much!” kíséretében kopogtatta Shield-testvérét. “Az évszázad rablása!” – ahogy Michael Cole fogalmazott.

Brock Lesnar úgy érezte meglopták, épp ezért 24 órával később tőle abszolút szokatlan módon – teljes harcidíszben – érkezett a RAW-ra. Kijelentették Heymannel, hogy itt és most akarják a visszavágót.. Stephanie McMahon jóváhagyta, de Rollins médiakötelezettsége miatt csak az este későbbi szakaszában kezdődhetett el az összecsapás.. Befutott Rollins, és mérhetetlen magabiztossággal emelte magasba a címet Lesnar előtt. Azzal a lendülettel el is hagyta a ringet, mikrofont fogott, és közölte, hogy a WrestleMania-n kiosztott Curb Stompok túlságosan is megviselték a lábát – szóval nem lesz meccs. Megadja Lesnar visszavágóját, de nem ma. Több se kellett Brocknak, szana-széjjel verte a ring komplett környékét. Rollins nagy nehezen megmenekült, annál is inkább mert Lesnar ámokfutása határozatlan idejű felfüggesztéssel párosult.

Pár hónappal később viszont már nem volt kibúvó. Sethnek bizonyítania kellett, hogy ténylegesen jövedelmező befektetés lesz az Authority számára.. Triple H ennek kiderítése végett visszahozta Lesnart, mint Rollins kihívója a Battlegroundra. Oda-vissza osztogatós hetek vezették fel a mérkőzést, hol Lesnar, hol pedig Rollins demonstrált erőt. A PPV-n azonban totális megsemmisítésnek lehettünk szemtanúi. Rollins helyzete látszólag lehetetlen volt. A szenvedéseinek véget vető F5 nyomán viszont nem a harmadik kopogtatás érte az arénát, hanem Undertaker jelenése. A DeadMan rátámadt Lesnarra, így Rollins csak DQ-val veszített.

Ezután már csak egyetlen 2017-es RAW-szegmensben érintkeztek egymással a múlt hétfői összetűzésig.

Rollinsnak április 7-én Reigns örökébe kell lépni, de győzelme esetén túl is szárnyalhatná a Big Dogot, aki mint tudjuk tavaly elbukott a WrestleMania-n. Érdekesség, hogy Lesnar legutóbbi WrestleMania-veresége épp ott következett be ahová most visszatérnek, és ahol Rollins megejtette a WrestleMania-debütálását.

Április 7-én visszatérnek a MetLife-ba, de hogy melyikük távozik a presztízs-győzelemmel, s a vele járó Universal Championshippel – azt lehetetlen volna megjósolni.

Tavaly óta ugyanis tudjuk, hogy nincs olyan, hogy kőbe vésett papírforma.

2 című bejegyzés “Triple H mindent feltett Seth Rollinsra, de vajon az Architect be tudja majd végezni a küldetést?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Rollins nem volt évekig az arcunkba nyomva ezért is nem fújolták ki és valószinüleg nem is fogják. Ha most elkezdenék vele azt amit anno Romannel csináltak akkor is éltetnék (szerintem). Nincs bajom Romannel mert még a Shieldben a kedvencem lett de én se értek egyet ezzel a pushal amit kapott de várható volt hogy nem fogják elfogadni. De szerintem most arra vár Vince hogy ha Roman visszatér a betegségből akkor a közönség elfogadja mivel amikor leadta az övet akkor is ment a cheer stb. Bár ez szemétség lenne ha ezt a betegséget bárki is kihasználná azért hogy megkedveltessen valakit

    Kedvelés

    1. Na ez az! Ha vissza is térne Reigns akkor sajnálatból fogadná el a közönség ami nem tudja senki meddig működne! És a betegsége ugyanúgy bármikor kiújulhatna!

      Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s