Bully Ray szerint szükségtelen a Triple Threat, de ha mégis lesz akkor már fel kellene turbózni valamivel

A következő hetek egyik legfőbb kérdése a női divíziót illetően az lesz, hogy bekerül-e Charlotte Flair a RAW Women’s Championship-meccsbe. 

Bully Ray a Busted Open Radio adásában véleményezte a pillanatnyi állást, amely láttán az a benyomása, hogy Charlotte-ot nem volna szabad hozzáadni a mérkőzéshez. De ha mégis megtörténik, ő Triple Threat Elimination csatát hirdetne, hogy miután Charlotte egy tussal vagy feladásra kényszerítéssel kikerült a képből – Beckynek meglegyen a tere és lehetősége arra, hogy egy az egyben rendezze le Rouseyt.

A WWE legendája hozzátette: jelenleg ennek a párosnak kellene adni a főeseményt, hisz nincs másik sztori, amelyben ennyire bennevolnának érzelmileg a rajongók. Mindenki ezt a meccset akarja látni!

Egy gondolat a(z) “Bully Ray szerint szükségtelen a Triple Threat, de ha mégis lesz akkor már fel kellene turbózni valamivel” című bejegyzésnél

  1. Ez teljesen jogos. Csak azért tlni a flair lányt, mert a nature boy lánya…. igazából semmi nagy keresnivalója nincs az egészben, már rég máshova kellett volna rakni.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s