Aggódik a WWE a távozó sztárok miatt!

A WWE egy jól olajozott gépezet, de minden fogaskeréknek a helyén kell lennie ahhoz, hogy a gépezet akadás mentesen tudjon haladni. Dean Ambrose pedig egy elég fontos fogaskerék volt a működésben, és most úgy tűnik, hogy nagy eséllyel soha többet nem látjuk a WWE-nél.

A keddi napját azzal töltötte a szervezet management-je, hogy azokkal a sztárokkal beszéljen, akiknek a szerződése mostanában, vagy jövőre jár majd le. Adta hírül Mike Johnson a PW Insider Elite audio adásán.

Már a SmackDown előtt a legtöbb sztárt külön találkozóra hívták, hogy megbeszéljék a helyzetet. Akiknek mostanában lejáró szerződése van, azzal egyeztettek a hosszabbításról. Nagy eséllyel a WWE realizálta, hogy a pankrátorai tényleg bármikor felállhatnak és távozhatnak, hogy akár az AEW-hez igazoljanak.

Nem mellesleg AJ Styles szerződése áprilisban jár le, így vele is megkezdődtek az egyeztetések.

3 című bejegyzés “Aggódik a WWE a távozó sztárok miatt!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. WWE stratégia: szerződtessük le lehetőleg a legtöbb tehetséges embert, ígérjünk nekik fűt-fát, aztán ne használjuk őket, úgy sem tudnak más szervezethez elmenni ennyi pénzért.

  Bejelentették az AEW-et: WWE -> :O nem hosszabítanak az emberek velünk.

  Szánalmas az egész, remélem már nem hisznek a pankrátorok nekik, eljött az idő, hogy végre valaki megszorongassa a WWE-t az utóbbi jó pár siralmas évért.

  Kedvelés

  1. Sajnos inkább szerintem is sok esetben az volt a stratégia hogy nem kellenek de leszerződhetjük hogy ne legyen másé….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s