Charlotte Flair megteremtette a legveszélyesebb riválisát, aki történetesen a WrestleMania főmeccsétől is elütheti őt

Sokszor, sokféleképpen lehet lemaradni egy kiugróan nagy lehetőségtől, de ami Charlotte Flair számára a küszöbön áll az rendhagyónak bizonyul majd. 

A személyes véleményektől függetlenül a szaksajtó továbbra is tartja, hogy Charlotte Flair bele fog kerülni a WrestleMania 35 potencális főmeccsébe.

Egy évvel ezelőtt ez a potencális főmeccs még úgy nézett ki, hogy Ronda Rousey versus Charlotte Flair. Jószerével még véget sem ért a WrestleMania 34, de már a mainstream-médiában is behívták, hogy 2019-ben sor kerülhet a szupermeccsre.

Ekkortájt aligha akadt volna olyan, aki megkérdőjelezi. Nem úgy, mint most, 2019 februárjában, amikor Charlotte Flair a körülményekre való tekintettel egyre távolabb sodródik a főeseménytől. Egy pillanatra sem kvalitásokból fakadó hiányosságok miatt, hisz amellett, hogy évek óta levetkőzte magáról a rosszmájú ‘Csak az apám neve miatt vagyok itt!’-sablont, a jelenkor egyik legeladhatóbb- és legmeghatározóbb szupersztárjává forrta ki magát.

Ehhez azonban ha úgy tetszik áldozatokra volt szükség, olyanokra, akik asszisztálnak az évek során Charlotte felépítésében. A szervezet és a mögötte rejlő gépezet szempontjából persze megkérdőjelezhetetlen, hogy őt választották. Az első naptól fogva megvolt felé a bizalom, ő pedig élni is tudott vele. Többek között Becky Lynch látta kárát ennek a folyamatnak, hisz azért ha megnézzük – Charlotte számos nagy pillanatában volt érdekelt Becky, csak épp a dolgok másik végéről.

Példaként felhozhatnánk az NXT-t, a későbbi PCB-t, a 2016-os Royal Rumble-t, a WrestleMania 32-t – vagy épp a legutóbbi SummerSlamet. Ezen dolgok összességében pedig törvényszerűnek mondható, hogy Becky Brooklynban bemutatott jobbkezesével a WWE Univerzum rácsimpaszkodott az egyetlen olyan emberre, akiben látták, hogy gátat szabhat a folyamatnak.

Becky Lynch aznap este megkezdte útját a megasztárrá váláshoz, ám ebben Charlotte Flairnak elévülhetetlen szerepe van. Ha nincs Charlotte Flair, ma is volna Becky Lynch, de közel sem egy ilyen- és hasonló tényezőkre épülő Becky Lynch, aki az elnyomásból felemelkedve kesztyűt húz a szebb jövő érdekében.

Charlotte Flair maga teremtette meg a legveszélyesebb ellenfelét. Ő adta a kezébe az eszközöket, amelyek által a Queen letaszíthatóvá válik a trónról.

Önmagában ez még nyilván kevés, és Becky sem csak ezért lett az elmúlt évek legoverebb sztárja, de megkerülhetetlen faktort játszik a történetben.

Barátság ide vagy oda, csak egyszer van olyan, hogy első női WrestleMania-főmeccs. Lehetsz te akárhányban, mégis mindenki azokra fog emlékezni, akik az elsőben képviseltették magukat. A történelmi pillanatok legteteje. Semmi nem ér fel hozzá, így a divízió nagyrészét az irígység mardossa majd. Charlotte-ot talán nem, tekintve az elért eredményeire, de feltétlen örömmel ő sem biztos, hogy képes lesz szemlélni, amennyiben a felállás úgymarad, ahogy most van.

2 című bejegyzés “Charlotte Flair megteremtette a legveszélyesebb riválisát, aki történetesen a WrestleMania főmeccsétől is elütheti őt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Becky igenis megérdemli végre, hogy legyen WM pillanata. Maradjon csak így, Charlotte ne kerüljön be a meccsbe, elég sok jó pillanata volt már ellentétben Beckyvel.

    Kedvelés

  2. Hát szerintem több értelme lenne asuka ellen küldeni a mánián mert
    Egyrészt már van történetük a tavalyi mániáról
    Másrészt asukanak is lenne érdemleges kihívója és szerintem ez fontosabb mert a másik meccs charlotte nélkül is jó lesz szóval szerintem ott nélkülözhető viszont asuka ellen annyira nem

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s