RAW Előzetes, február 4. – Stephanie meghívása

Változatosnak ígérkező adással folytatjuk utunkat az Elimination Chamber PPV-re. 

Bejelentett mérkőzések- és szegmensek sokasága várja mindazokat, akik a Monday Night RAW mellett voksolnak a héten. Újra ringben JJ, de itt lesz Becky Lynch, és terítékre kerül majd az Interkontinentális cím is.

Becky ismét a RAW-n!

Egy héttel azután, hogy kihívta Ronda Rouseyt a WrestleMania-ra – a sztori szerint térdsérüléssel bajlódó Relent-Lass One megintcsak a flagship show felé veszi az irányt. Becky ezúttal a felsőbb vezetés, nevezetesen Stephanie McMahon meghívásának tesz eleget.

Jarrett vs. Elias!

A Rumble-n, majd a RAW-n is egymásra találtak a felek. Elias a heel turnje következtében máris két veteránnal találta szemben magát, most pedig meccsben is bizonyítania kell, hogy nem pusztán a gitártöréshez konyít.

Az utolsó kvalifikációs-meccs!

Sasha és Bayley a hírek szerint már múlthéten túlesett volna ezen, de Beckyvel ellentétben Banks valóban megsérült a Rumble-n. Nem is tisztázták őt másnapra, így ezt a találkozót is el kellett tolni. Amennyiben Sasha zöldutat kap, semmi akadálya nem lesz, hogy sor kerüljön az összecsapásra.

Kurt Angle a jövőjéről

A korábbi General Manager több, nem mellesleg komolyabb zakóba szaladt bele mostanában, így jónéhányan megkérdőjelezték, hogy van-e folytatás a veterán klasszis számára. Angle ma este a RAW-n önt tiszta vizet a pohárba.

Beastslayer?

Seth Rollins hat F5-ot volt kénytelen elszenvedni a legutóbbi főeseményen. A Rumble-győztes Architect ezután letette voksát Lesnar mellett, mint a bajnok, akivel meg akar küzdeni a WrestleMania-n.

Strowman magára marad?

Drew McIntyre és Baron Corbin alaposan helybenhagyták őt a múltkor, csakúgy, mint decemberben. Lesz-e valaki, aki kisegíti Strowmant, vagy egymagának kell fejjel rontani a falnak?

Bálor újabb címmeccse!

A Lesnartól éppencsak hogy vereséget szenvedő Bálorba nem más kötött bele, mint Bobby Lashley – akit ennek nyomán címvédésre kötelezett a szervezet. Újabb váratlan övváltás, vagy Bálornak továbbra is várnia kell a megváltásra?

2 című bejegyzés “RAW Előzetes, február 4. – Stephanie meghívása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s